Άγριες Μέλισσες: Spoiler για τη σειρά από τον Μπάμπη: «Στη χούντα θα είναι πολύ σκληρά τα πράγματα»
Media

Άγριες Μέλισσες: Spoiler για τη σειρά από τον Μπάμπη: «Στη χούντα θα είναι πολύ σκληρά τα πράγματα»

Ο Γιάννης Βασιλώττος υποδύεται τον Μπάμπη στις «Άγριες μέλισσες».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, για τον ήρωα του, αλλά και για τη συνεργασία του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Ξεκινήσατε και τα γυρίσματα στις «Aγριες μέλισσες». Τι θα γίνει με τον Μπάμπη; Θα μπει στην Αντίσταση;

«Σίγουρα κάτι θα συμβεί και στην περίπτωσή του. Oπως ξέρουμε μπλέκει στις χειρότερες καταστάσεις και χαίρομαι γι' αυτό, γιατί καλλιτεχνικά οι διάφορες φάσεις στις οποίες βρίσκεται με κινητοποιούν υποκριτικά, ενώ βάζουν το μυαλό σε σκέψεις για το πώς μπορεί να εξελιχθεί ο ρόλος. Και πάντα οι σεναριογράφοι με εντυπωσιάζουν. Εχουμε να το λέμε- Τι άλλο θα γράψουν «άνθρωποι...».

Οπότε ο ήρωάς σας θα περάσει δύσκολα.

«Στη χούντα θα είναι πολύ σκληρά τα πράγματα αλλά πολύ ωραία για μένα γιατί αισθάνομαι τιμή που θα ερμηνεύσω έναν αντιστασιακό που θα περάσει τον εφιάλτη που έζησαν εκείνη την περίοδο».

Θα συλληφθεί;

«Αυτό πιστεύω. Δεν έχουμε πάρει ακόμα πολλά σενάριά στα χέρια μας».

Ο φίλος του ο Αγγελος και κουμπάρος του θα τον συλλάβει;

«Αυτό δεν το γνωρίζω. 0 Αγγελος, αν και αστυνομικός, από χαρακτήρα δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει όπως οι χουντικοί. Ανθρωπος των αρχών από άνθρωπο των αρχών διαφέρει. Το βλέπουμε και σήμερα. Δεν είναι όλοι το ίδιο και δεν μπορούμε να τους τσουβαλιάζουμε. Αυτό ισχύει για όλους τους επαγγελματικούς χώρους όπως και για τον δικό μας».

Με την Ασημίνα θα υπάρξει κάποια συνέχεια σε εκείνο το σύντομο ειδύλλιο;

«Εγώ πιστεύω ότι η Ασημίνα θα είναι ο λόγος που ο Μπάμπης θα γράφει ωραία τραγούδια, καθώς στο τέλος του δεύτερου κύκλου τον είδαμε να υπογράφει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία».

O Μπάμπης ακολουθεί τα βήματά σας.

«Αυτό είναι το περίεργο. Ζω διπλή ζωή, τη δική μου και του Μπάμπη και ταυτόχρονα μία».

Το τραγούδι «Ανάθεμά σε θάλασσα» που γράψατε και ερμηνεύσατε με τη Δανάη Μιχαλάκη, τη Δράσω της σειράς, έχει πάει πολύ καλά, θα υπάρξει κι άλλη συνεργασία;

«Το εύχομαι. Με τη Δανάη μπορεί να μη μιλάμε κάθε μέρα αλλά είναι υπέροχη και την αγαπώ. Με συγκίνησε ιδιαίτερα γιατί δέχτηκε αυτή τη συνεργασία με μεγάλη χαρά».

Γράφετε πολύ ωραίους στίχους, θα γράψετε και κάποιο σενάριο;

«Έχω γράψει ένα θεατρικό αλλά είναι στο συρτάρι. Το κεφάλι μου έχει πολλές ιδέες αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα ταυτόχρονα. Κάθε πράγμα στον καιρό του και καμιά 30αριά τραγούδια έχω έτοιμα και κάποια στιγμή έχω σκοπό να τα κάνω δίσκο. Αυτό είχα βάλει στόχο όταν είχα πρωτοέρθει στην Αθήνα και δεν έχει γίνει ακόμα αλλά θα γίνει σίγουρα», είπε στο ΤV24.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved