Δυο ξένοι: Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαρίνας
Media

Δυο ξένοι: Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαρίνας

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δυο ξένοι, ο Τόλης ζει τις πρώτες του μέρες στο στρατόπεδο στην Τρίπολη. 

Η Ζωίτσα, με τα υπονοούμενά της και την έντονη αντιπάθειά της για τον Αίαντα, έχει αρχίσει να προβληματίζει το τρίο των “ενόχων”, αλλά και τον Κωνσταντίνο που ξαφνικά όπου βρίσκεται συναντά… τυχαία τη δαιμόνια Σαρακατσάνα.

Οι προσπάθειες της Μαρίνας για να ρίξει στάχτη στα μάτια της μητέρας της αποδεικνύονται μάταιες και έχουν αντίθετο αποτέλεσμα. Οι πάντες βρίσκονται προ της τελικής κατάρρευσης. Και σαν να μην έφθαναν όλα τα δεινά, φθάνει και το προσκλητήριο κατάταξης στον στρατό, του Τόλη. Η Ζωίτσα ανακατεύεται και σ’ αυτό και όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι είναι όμηροι της καπατσοσύνης της που τελειωμό δεν έχει…

Τη στιγμή που η Ζωίτσα δηλώνει ότι φεύγει… όλοι φαίνεται να πετούν από τη χαρά τους, αλλά εκείνη έχει και πάλι τον τελευταίο λόγο! Τους ανακοινώνει ότι… για τα αποχαιρετιστήρια έχει κλείσει τραπέζι σ’ ένα εστιατόριο όπου θα κάνει τις δηλώσεις της…

“Ψαρωμένος” και αρκετά φοβισμένος για το αβέβαιο μέλλον του στο στράτευμα κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό όταν αργά τη νύχτα ακούει τον Κωνσταντίνο που έχει καταφθάσει στην αρκαδική πρωτεύουσα για να του ανακοινώσει το μεγάλο νέο: έμαθε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαρίνας. Η χαρά του είναι απερίγραπτη και γίνεται αιτία σχολιασμού από την ξαφνιασμένη Φλώρα που βλέπει τον κανακάρη της σε απίστευτα αδικαιολόγητα κέφια. Και τα δύσκολα για τη Μαρίνα ξεκινάνε.

Ο Κωνσταντίνος, αν και βρίσκεται στις προετοιμασίες των γυρισμάτων για το νέο σήριαλ, γίνεται μόνιμος θαμώνας του πλατό και περιπαίζει ερωτικά την έξαλλη όσο και ξαφνιασμένη Μαρίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved