Δυο ξένοι: Και τα δύσκολα για τη Μαρίνα ξεκινάνε...
Media

Δυο ξένοι: Και τα δύσκολα για τη Μαρίνα ξεκινάνε...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δυο ξένοι, ο Τόλης ζει τις πρώτες του μέρες στο στρατόπεδο στην Τρίπολη. 

“Ψαρωμένος” και αρκετά φοβισμένος για το αβέβαιο μέλλον του στο στράτευμα κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό όταν αργά τη νύχτα ακούει τον Κωνσταντίνο που έχει καταφθάσει στην αρκαδική πρωτεύουσα για να του ανακοινώσει το μεγάλο νέο: έμαθε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Μαρίνας.

Η χαρά του είναι απερίγραπτη και γίνεται αιτία σχολιασμού από την ξαφνιασμένη Φλώρα που βλέπει τον κανακάρη της σε απίστευτα αδικαιολόγητα κέφια. Και τα δύσκολα για τη Μαρίνα ξεκινάνε. Ο Κωνσταντίνος, αν και βρίσκεται στις προετοιμασίες των γυρισμάτων για το νέο σήριαλ, γίνεται μόνιμος θαμώνας του πλατό και περιπαίζει ερωτικά την έξαλλη όσο και ξαφνιασμένη Μαρίνα.

Ο Κωνσταντίνος, έχοντας πλέον ανακτήσει την ψυχραιμία του, επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του και αρχίζει να πιέζει τη Μαρίνα να προσέχει την εγκυμοσύνη της. Δεν την αφήνει σε ρεύματα, να τρώει πίτσες, να κάνει χορευτικά στην εκπομπή της, να οδηγεί, να… να… Η Μαρίνα, με τα νεύρα κουρέλια, βρίσκει τα άπειρα πατήματα για να τσακώνεται με τον αγαπημένο της, που όμως της ξεκαθαρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον γι’ αυτήν και όλα τα κάνει για την υγεία του παιδιού του.

‘Οπως είναι φυσικό, στην αντιπαράθεση των δύο, κάποια στιγμή, επεμβαίνει η Ντένη που καταφέρνει να περιορίσει τις πρωτοβουλίες του φορτικού Κωνσταντίνου. ‘Ομως, περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιότερα, ο Τόλης ζει έναν εφιάλτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved