Στούντιο 4: Η Νάνσυ και ο Θανάσης στο gossip-tv! Η μεγάλη πρεμιέρα, η συγκίνηση και οι αλλαγές
Media

Στούντιο 4: Η Νάνσυ και ο Θανάσης στο gossip-tv! Η μεγάλη πρεμιέρα, η συγκίνηση και οι αλλαγές

Δίδυμο εκρηκτικό, με γνώση και εμπειρία. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μπαίνουν σε νέα τηλεοπτικά μονοπάτια – αυτά της ΕΡΤ- ευελπιστώντας πως θα φέρουν μια νέα πνοή στο κανάλι.

Γιατί όταν έχεις να κάνεις με δυο ανθρώπους που ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά τι εστί lifestyle με ποιότητα και σημασία τότε ναι, το «Στούντιο 4» θα γίνει η νέα αγαπημένη απογευματινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Ένα κοινό που τους αγάπησε τόσο για την ευρηματικότητα τους σε μια τηλεόραση που επιζητά την εξέλιξη, την ταχύτητα και την καθαρή ενημερωτική ματιά με στοιχεία ανάλαφρα τόσο όσο δηλαδή για να κάνουμε τα απογεύματα μας χαρούμενα και γεμάτα πινελιές από όλα όσα μπορεί να περιέχει ένα περιοδικό, το οποίο μεταφέρεται στην τηλεόραση με εικόνα, με ήχο και ωραίες παρουσίες.

Ενημέρωση, ψυχαγωγία, επικαιρότητα και συνεντεύξεις σε αξιόλογους καλεσμένους που προσφέρουν χαλαρές συζητήσεις δίχως να πλατειάζουν και να ξεφεύγουν. Αυτό θα είναι το «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ.

Σε μια ΕΡΤ που για μια ακόμη σεζόν βάζει στοίχημα να ξεφύγει από τα καθημερινά και τετριμμένα τηλεοπτικά προϊόντα.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στην πρώτη γνωριμία λίγες μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα και συνομίλησε με τους παρουσιαστές, οι οποίο γεμάτοι όρεξη και ζωντάνια περιμένουν με λαχτάρα την πρώτη τους επίσημη, τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, όπως πάντα λαμπερή και γλυκιά μας υποδέχτηκε με χαμόγελο, μίλησε για το νέο τηλεοπτικό βήμα στην ΕΡΤ ενώ συγκινήθηκε αναφερόμενη στον λόγο που τελικά είπε το «ναι», παρά το γεγονός ότι είχαν 4 προτάσεις πριν καταλήξουν στην ΕΡΤ.

«Μέσα από μια τέτοια εκπομπή δίνεις στα πράγματα την πραγματική τους αξία. Αυτό είναι απλή λογική, εμείς αυτό βάλαμε. Βάζουμε αναλογίες, τόσο όσο σε κάθε θέμα. Το Στούντιο 4 διαφοροποιείται πάρα πολύ από το Dot. Είναι ζωντανό, αυτό που μας «πονούσε» στο Dot. είναι ότι δεν ξέραμε ούτε τι καιρό κάνει. Την εκπομπή τη γυρίζαμε μέρες πριν. Ένας λόγος που θέλαμε να κάνουμε ζωντανό είναι η επικαιρότητα. Οι εξελίξεις ήταν καθημερινές κι εμείς κάναμε μια εκπομπή που ήταν πέντε μέρες πριν. Το καθημερινό μας αρέσει, έχει αδρεναλίνη. Αυτό μας τροφοδοτεί, επίσης ξέρουμε τι έχει συμβεί».

Σε ό, τι αφορά στη θεματολογία, είπε: «Οι καλεσμένοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι αλλά δεν θα ξεκινά η εκπομπή με αυτό. Το concept είναι η σχέση μου με το Θανάση, οι συνεντεύξεις, η αμεσότητα και η επικαιρότητα. Δεν σχολιάζουμε, λέμε αυτά που ξέρουμε. Αν θέλουμε να παίξουμε ριάλιτι έχουμε το Οκ αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο λόγο που είπε το «ναι» στην ΕΡΤ.

«Η ΕΡΤ είναι το πιο καινοτόμο κανάλι που υπάρχει. Η μαγιά ήταν από εδώ. Από εδώ ξεκίνησε το πρώτο μαγκαζίνο. Ο αδερφός της μαμάς μου ήταν ο πρώτος cameraman της ΕΡΤ. Εγώ αυτά είχα πρότυπα…. Είχαμε πολλές προτάσεις φέτος, ένα βράδυ ήρθαμε εδώ να δούμε το πλατό και φεύγοντας βλέπω το «Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση» και με πιάνει ένα κλάμα…. είπα ότι είναι σαφές ότι εδώ πρέπει να έρθω. Η ΕΡΤ είναι ένας θρύλος. Έχεις τεράστια ευθύνη να το εκπροσωπείς».

Ο ανταγωνισμός την αγχώνει;

«Άκου τι κάλο έχουμε εμείς. Ο ανταγωνισμός μας δεν είναι ομοειδής. Που σημαίνει ότι και να θέλω να τους ανταγωνιστώ δεν μπορώ. Άρα λοιπόν αυτό μου δίνει μια ελευθερία να κάνω τη δουλειά μου, χωρίς να σκέφτομαι τι παίζει εκείνη την ώρα. Με αυτή την έννοια είμαστε τυχεροί εκείνη την ώρα».

«Εγώ θα ήθελα το κοινό που παρακολουθούσε το Dot. να αγαπήσει τη Νάντια και τον Μίνωα και να γίνει και πολυπληθέστερο. Έχω πάρει πολλά μηνύματα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved