Η Γη της Ελιάς: Δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά της Μυρτάλης
Media

Η Γη της Ελιάς: Δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά της Μυρτάλης

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο Στέφανος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Μυρτάλη, παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, προσπαθώντας να καταλάβει αν του είπε ψέματα κι αν όντως υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. 

Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με τη Μαργαρίτα και μαθαίνει πως ο πατέρας της είχε έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί της. Η Μαργαρίτα, σοκαρισμένη, μαθαίνει ότι η Αθηνά έχει έναν γιο που η ίδια αγνοούσε. Η Αθηνά διώχνει την Αναστασία από το σπίτι κι έτσι απαλλάσσεται από μια γυναίκα που θα μπορούσε να ανακαλύψει το μυστικό της.

Ο Αλέξης προθυμοποιείται να φιλοξενήσει τη Μυρτάλη στο σπίτι του, αλλά εκείνη αρνείται. Η Χάιδω υποψιάζεται πως το διπλό φονικό είναι η συνέχεια μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στην οικογένειά της και τους Καπερνάρους. Πιέζει τον Φίλιππο να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάρει το αίμα τους πίσω. Η Ιουλία στριμώχνει τον Κωσταντίνο για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαθήκη, αλλά εκείνος δείχνει να μην ξέρει τίποτα.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά ότι, μόλις τελειώσουν οι κηδείες, θέλει να μιλήσουν για το μέλλον της επιχείρησης. Η Χάιδω μιλά απαξιωτικά στη Βασιλική κι έτσι ο Στάθης αντιλαμβάνεται ότι τους χρεώνει το διπλό φονικό. Ζητά από τον Στέφανο να προσέχει, μα εκείνος δεν δείχνει να φοβάται. Η Αθηνά παίρνει το μέρος του Αποστόλη σε μια επαγγελματική διαφωνία που έχει με τον Δημήτρη, γεγονός που τον εξοργίζει. Ο Πότης ενδίδει στον εκβιασμό, προκειμένου να σώσει το καφενείο από μια ακόμα επικείμενη ζημιά. Ο Ανέστης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό με την Ευτυχία, μεθάει και την χτυπά. Μια δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά της Μυρτάλης, την αναγκάζει να πέσει στη θάλασσα για να σωθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved