Δυο ξένοι: Η Μαρίνα εξαφανίζεται...
Media

Δυο ξένοι: Η Μαρίνα εξαφανίζεται...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δύο ξένοι, ο Κωνσταντίνος, έχοντας πλέον ανακτήσει την ψυχραιμία του, επιστρέφει στον παλιό καλό εαυτό του και αρχίζει να πιέζει τη Μαρίνα να προσέχει την εγκυμοσύνη της. 

Δεν την αφήνει σε ρεύματα, να τρώει πίτσες, να κάνει χορευτικά στην εκπομπή της, να οδηγεί, να… να… Η Μαρίνα, με τα νεύρα κουρέλια, βρίσκει τα άπειρα πατήματα για να τσακώνεται με τον αγαπημένο της, που όμως της ξεκαθαρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον γι’ αυτήν και όλα τα κάνει για την υγεία του παιδιού του. ‘Οπως είναι φυσικό, στην αντιπαράθεση των δύο, κάποια στιγμή, επεμβαίνει η Ντένη που καταφέρνει να περιορίσει τις πρωτοβουλίες του φορτικού Κωνσταντίνου. ‘Ομως, περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιότερα, ο Τόλης ζει έναν εφιάλτη. Ο καραβανάς Καραμάνος, που του έχει αναθέσει να οργανώσει τη «Βραδιά του Οπλίτη», δεν περιορίζεται μόνο στο φθηνό εκβιασμό του για την ερωμένη του, αλλά έχει βρει το “χωράφι” για να σπείρει τα απωθημένα και τον ρατσισμό του, προσβάλλοντας μέχρι απόγνωσης τον Τόλη, που έχει καταντήσει ψυχολογικό ράκος.

Η Μαρίνα εξαφανίζεται. Οι πάντες, πλην του Νικηφόρου, αγνοούν την αλήθεια, δηλαδή ότι η Μαρίνα πάει στο χωριό της, κάτι που ο καναλάρχης αναγκάζεται να κρύψει για να το εκμεταλλευτεί τηλεοπτικά. Η Ντένη αγωνιά, ο Κωνσταντίνος ψάχνει παντού, ενώ ο συνήθως ψύχραιμος Τόλης έχει πανικοβληθεί. Στο μεταξύ, η τηλεόραση στο σπίτι του Κωνσταντίνου είναι συνέχεια ανοιχτή, ώστε η Φλώρα να παρακολουθεί τα έκτακτα δελτία για την εξαφανισμένη έγκυο. Ο Μένιος όμως, αρχίζει να φέρεται περίεργα, με αποκορύφωμα τα διάφορα ευρήματα, όπως όπλα και πλαστά διαβατήρια της Φλώρας. Κάτι τρέχει με τον Μένιο και ο Κωνσταντίνος, για να ηρεμήσει τη Φλώρα, σπεύδει να διασκεδάσει τους φόβους της. Λίγο πιο κάτω, στο σπίτι της Ντένης, κι ενώ η χήρα με τον Νικηφόρο ψάχνουν να βρουν αντικαταστάτρια της Μαρίνας, μια παραδρομή της γλώσσας μαρτυρά τον καναλάρχη, που αναγκάζεται κάτω από τις έντονες κι έξαλλες πιέσεις της Ντένης να ομολογήσει ότι η Μαρίνα είναι καλά και ότι πήγε στο χωριό της να ηρεμήσει λίγο πριν γεννήσει. Προτού προλάβουν να αρχίσουν οι χειροδικίες, καταφθάνει και ο Κωνσταντίνος που ηρεμεί μαθαίνοντας τα νέα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved