Όλα Γκουντ: Αυτά τα νούμερα τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα Γκουντάρα-Κάκκαβα!
Media

Όλα Γκουντ: Αυτά τα νούμερα τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα Γκουντάρα-Κάκκαβα!

Όλα Γκουντ: Χθες, το νέο δίδυμο Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα είχαν πρεμιέρα στην εκπομπή τους για το Σαββατοκύριακο και φυσικά ανυπομονούσαν να δουν την απήχηση που είχαν στον κόσμο, σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα. 

Το δίδυμο που ήδη έχουμε αρχίσει να συνδυάζουμε με το Big Brother μιας και έχει αναλάβει και την παρουσίαση του live του ριάλιτι εγκλεισμού κάθε σαββατοκύριακο, είχε και πάλι χθες άγχος για τη νέα του πρεμιέρα, γεγονός που παραδέχτηκε και δημόσια στον "αέρα" της νέας του εκπομπής.

«Θα σας κρατάμε συντροφιά μέχρι το καλοκαίρι. Το Όλα γκουντ δεν είναι τυχαίο. Θα προσπαθήσουμε να περνάμε καλά και να χαμογελάμε. Θέλουμε να μας συγχωρέσετε λίγο το τρακ που έχουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι» ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή καθώς καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο νέο του σπίτι.

Οι δύο παρουσιαστές είχαν δίπλα τους στον σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη. Μαζί τους και ο Δημήτρης Σταρόβας αλλά και η Ελένη Καρποντίνη η οποία επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

Πώς όμως τα πήγαν στην πρεμιέρα τους από άποψη τηλεθέασης;

"Μια χαρά" θα πούμε εμείς μιας και η εκπομπή κατάφερε να φτάσει μέχρι και 21,4% στο γενικό σύνολο αλλά και 19,6% στο νεανικό κοινό.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκπομπή "έπαιζε μπάλα" μόνη της στη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών καθώς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα να προβάλλονται οι "αντίπαλες" εκπομπές. Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει ένας κάποιος βαθμός δυσκολίας για τους συντελεστές του Όλα γκουντ όμως εφόσον έχουν τέτοια θεματολογία και πολύ καλά δομημένη εκπομπή, είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να σταθούν επάξια σε αυτόν τον ανταγωνισμό.

Δείτε παρακάτω πώς διαμορφώθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής στην πρεμιέρα:

Γενικό σύνολο: 12,7% - 18,2% - 19,4% - 17,9% - 21,4% - 15,4% - 15,1% - 16,2% - 13,7% - 13,6% - 9,2%

Νεανικό κοινό: 16,4% - 19,6% - 17,5% - 16,1% - 17,5% - 14,9% - 12,6% - 14,1% - 12,8% - 11,7% - 6,9%

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved