Δυο ξένοι: Η Ντένη αγωνιά, ο Κωνσταντίνος ψάχνει παντού, ενώ ο Τόλης έχει πανικοβληθεί
Media

Δυο ξένοι: Η Ντένη αγωνιά, ο Κωνσταντίνος ψάχνει παντού, ενώ ο Τόλης έχει πανικοβληθεί

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δυο ξένοι, η Μαρίνα εξαφανίζεται. 

Οι πάντες, πλην του Νικηφόρου, αγνοούν την αλήθεια, δηλαδή ότι η Μαρίνα πάει στο χωριό της, κάτι που ο καναλάρχης αναγκάζεται να κρύψει για να το εκμεταλλευτεί τηλεοπτικά. Η Ντένη αγωνιά, ο Κωνσταντίνος ψάχνει παντού, ενώ ο συνήθως ψύχραιμος Τόλης έχει πανικοβληθεί. Στο μεταξύ, η τηλεόραση στο σπίτι του Κωνσταντίνου είναι συνέχεια ανοιχτή, ώστε η Φλώρα να παρακολουθεί τα έκτακτα δελτία για την εξαφανισμένη έγκυο.

Ο Μένιος όμως, αρχίζει να φέρεται περίεργα, με αποκορύφωμα τα διάφορα ευρήματα, όπως όπλα και πλαστά διαβατήρια της Φλώρας. Κάτι τρέχει με τον Μένιο και ο Κωνσταντίνος, για να ηρεμήσει τη Φλώρα, σπεύδει να διασκεδάσει τους φόβους της. Λίγο πιο κάτω, στο σπίτι της Ντένης, κι ενώ η χήρα με τον Νικηφόρο ψάχνουν να βρουν αντικαταστάτρια της Μαρίνας, μια παραδρομή της γλώσσας μαρτυρά τον καναλάρχη, που αναγκάζεται κάτω από τις έντονες κι έξαλλες πιέσεις της Ντένης να ομολογήσει ότι η Μαρίνα είναι καλά και ότι πήγε στο χωριό της να ηρεμήσει λίγο πριν γεννήσει.

Προτού προλάβουν να αρχίσουν οι χειροδικίες, καταφθάνει και ο Κωνσταντίνος που ηρεμεί μαθαίνοντας τα νέα…

Τα νυχτοπερπατήματα του Μένιου πυκνώνουν και η Φλώρα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της με τον δικό της αλάνθαστο τρόπο: αστυνόμευση και τρομοκρατία. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος ξεκινά τα γυρίσματα της νέας σειράς με αρκετά προβλήματα, ενώ οι καυγάδες στο πλατό με την Ντένη για τα πιο ασήμαντα πράγματα δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved