Τσίκιλης και Τζώρτζης από το MasterChef στο... Top Chef
Media

Τσίκιλης και Τζώρτζης από το MasterChef στο... Top Chef

Όχι μόνο ο Τζώρτζης Παπανικολάου αλλά και ο Δημήτρης Τσίκιλης που έγιναν γνωστοί μέσα από το MasterChef, συμμετέχουν φέτος στο Top Chef!

Ο Τζώρτζης είχε δηλώσει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια: «Το MasterChef μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκό γιατί ο κόσμος με αναγνωρίζει και πικρό γιατί αλλιώς μας τα έλεγαν όταν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και αλλιώς ήταν όταν βγήκα έξω. Από την παραγωγή μου έλεγαν ότι είμαι ο καλύτερος από όλους. Γενικά όταν βγήκα και πήρα το κινητό μου πάλι πίσω και είδα 2500 σχόλια αρνητικά και το ένα ήταν καλό -και ήταν και συγγενούς μου... ήταν κάπως. Περίμενα να έρθει ένα καλό σχόλιο και δεν ήρθε ποτέ η Αννίτα».
Φαίνεται όμως πως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο και ούτε τον επηρέασε τελικά τόσο ώστε να μην δηλώσει συμμετοχή και στο Top Chef προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του.

«Ένα είναι το σίγουρο για τον Τζώρτζη: η έντονη προσωπικότητά του δεν χρειάζεται συστάσεις. Ο 29χρονος σεφ έρχεται από την Αθήνα να μας δείξει πόσο πολύ του αρέσει η γαστρονομία, αλλά και η τηλεόραση. Έχει μάθει να επικεντρώνεται στον στόχο του και να εξουδετερώνει οποιοδήποτε εμπόδιο, αλλά και… αντίπαλο! Στο Top Chef θέλει για να αποδείξει ότι είναι ένας αληθινός επαγγελματίας, που εξελίσσεται διαρκώς. Οι γεύσεις του είναι έντονες όπως και τα extreme sports, με τα οποία ασχολείται. Του αρέσει ο κινηματογράφος και λατρεύει να βοηθά τους άλλους. Η αγάπη του για προσφορά τον οδηγεί όπου υπάρχει ανάγκη και η συμμετοχή του σε φιλανθρωπικές δράσεις γεμίζει την ψυχή του, όπως λέει. Δηλώνει, μάλιστα, ότι αν κερδίσει το έπαθλο, θα διαθέσει μέρος του ποσού σε ανάλογους φορείς», αναφέρεται στο βιογραφικό του Τζώρτζη.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο Δημήτρης Τσίκιλης είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο MasterChef, σε καμία περίπτωση. Το έζησα, το είδα, θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για μία φορά, δεν είναι για παραπάνω.»!
Ωστόσο, μπορεί να μην μπήκε στο MasterChef ξανά αλλά επέλεξε να μπει σε ένα ριάλιτι μαγειρικής με το ίδιο ακριβώς κόνσεπτ!

Το βιογραφικό του αναφέρει: «Ο Δημήτρης μετρά πολλά μαγειρικά χιλιόμετρα, καθώς έχει περάσει τα τελευταία 22 χρόνια στις κουζίνες. Παραδέχεται, ωστόσο, ότι η γυναίκα του τον ξεπερνά σε μαγειρικό ταλέντο. Το πρώτο πιάτο που δημιούργησε ήταν μία χωριάτικη σαλάτα. Έκτοτε, όμως, ακολούθησε μία σημαντική πορεία, που τον οδήγησε σήμερα στη θέση του σεφ σε ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια της Αθήνας. Η δημιουργική πινελιά του αποτυπώνεται και στο ιδιαίτερο στυλ του που τον κάνει να ξεχωρίζει. Είναι μπαμπάς δύο παιδιών που ανυπομονούν να τον δουν να συναγωνίζεται με άλλους επαγγελματίες του χώρου. Έχει λάβει και στο παρελθόν μέρος σε διαγωνισμό μαγειρικής, όμως πιστεύει ότι το επίπεδο του Top Chef θα τον εξελίξει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους καλύτερους του χώρου».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved