Μαρία Ηλιάκη: Ξετρελαμένη με το μωρό της – «Είμαι η πιο καλή μαμά του κόσμου»
Media

Μαρία Ηλιάκη: Ξετρελαμένη με το μωρό της – «Είμαι η πιο καλή μαμά του κόσμου»

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν μερικές ημέρες η Μαρία Ηλιάκη μαζί με τον σύντροφό της και το μωρό τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό η παρουσιάστρια τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.

Η κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησαν την όμορφη μανούλα στο αεροδρόμιο κι έκανε τις πρώτες της δηλώσεις on camera.

«Καλώς σας βρήκα. Έχω τρελαθεί με το μωρό. Έχω τρελαθεί. Ήταν στενό το μαρκάρισμα της Καραβάτου, αλλά γενικώς έχουμε μια τάση προς την χώρα, δηλαδή, δεν θέλουμε να ζήσουμε για πάντα στο εξωτερικό… Σαν μαμά είμαι τέλεια. Η πιο καλή μαμά του κόσμου! Κοιμάμαι 5 ώρες κάθε βράδυ. Καλό δεν είναι αυτό; Θα τα πούμε όλα εν καιρώ», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την επιστροφή της ανέφερε:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.
Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved