Δυο ξένοι: Η επιστροφή του Κωνσταντίνου θα είναι επεισοδιακή
Media

Δυο ξένοι: Η επιστροφή του Κωνσταντίνου θα είναι επεισοδιακή

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Δυο ξένοι, τα νυχτοπερπατήματα του Μένιου πυκνώνουν και η Φλώρα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της με τον δικό της αλάνθαστο τρόπο: αστυνόμευση και τρομοκρατία.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος ξεκινά τα γυρίσματα της νέας σειράς με αρκετά προβλήματα, ενώ οι καυγάδες στο πλατό με την Ντένη για τα πιο ασήμαντα πράγματα δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση. Ο Τόλης, από την άλλη, δίνει τις δικές του μάχες με τον Καραμάνο, που έχει αποθρασυνθεί εντελώς με τον εκβιασμό του για τη συμμετοχή της Χαρούλας στη «Γιορτή του Οπλίτη». Φαινομενικά όλα κυλούν σε “ήρεμους” ρυθμούς, αφού ακόμη και το ζευγάρι μας ζει μέσα στις μεγάλες του αγάπες λόγω απόστασης, κάτι, όμως, που δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού ο Κωνσταντίνος, μην αντέχοντας να βρίσκεται μακριά από την καλή του, πετάγεται μέχρι τα Γρεβενοχώρια.

Ωστόσο, η επιστροφή του θα είναι επεισοδιακή, αφού τον καλούν να πάει στο αστυνομικό τμήμα, όπου όπως τον πληροφορούν, κρατείται η Ντένη με την κατηγορία του χουλιγκανισμού…

Και φθάνουμε αισίως στη «Βραδιά του Οπλίτη». Στο στρατόπεδο επικρατεί ένα απίστευτο κομφούζιο, με τα παιδιά της σχολής να προετοιμάζονται να αποδώσουν αρχαίους τραγικούς στους “σκυλάδες” σμηνίτες, ενώ ο Τόλης, εκτός της ανάληψης των υψηλών καθηκόντων του τελετάρχη, έχει την έννοια του να βρει διάφορους τρόπους να ξεμοναχιάσει τη Χαρούλα χωρίς να τους πάρει μυρωδιά ο Καραμάνος.

Στην Αθήνα, η Φλώρα δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από ανταγωνιστές του Μένιου, ο οποίος βρίσκεται σε ταξίδι “για δουλειές”. Η Φλώρα, σε απόλυτο πανικό, ζητά την άμεση συμπαράσταση της Ντένης, ως πιο ψύχραιμης και πιο έμπειρης σε ανάλογες καταστάσεις…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved