To gossip-tv στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1-Τα νέα ριάλιτι,οι σειρές–έκπληξη και οι πρεμιέρες
Media

To gossip-tv στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1-Τα νέα ριάλιτι,οι σειρές–έκπληξη και οι πρεμιέρες

Σε ένα διαφορετικό κάλεσμα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού , διαδικτυακό αυτή τη φορά ο Ant1 προσκάλεσε τους δημοσιογράφους με αφορμή την παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού.

Ο γενικός διευθυντής προγράμματος, Τζώρτζης Ποφάντης ανέφερε αναλυτικά όλα τα νέα προγράμματα, αυτά που ήδη σημειώνουν επιτυχία και αναμένονται οι πρεμιέρες τους, τις νέες σειρές που θα δούμε από το β’ μισό της σεζόν ενώ αποκάλυψε και όλα τα νέα ριάλιτι που θα βγουν στον «αέρα» μέσα στο 2022.

Πρεμιέρες

Από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος της σειράς Ήλιος με νέα πρόσωπα αλλά και τα τηλεπαιχνίδια Rouk Zouk και 5x5 με τον Μάρκο Σεφερλή. Στην prime time μετά τον Ήλιο, σκυτάλη στις 21.00 παίρνει ο νέο σόου μαγειρικής «Game Of Chefs».

Πρώτη επίσημη την ίδια ημέρα και για τον Νίκο Χαζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Στις 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00, όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας είχε αποκαλύψει θα κάνει πρεμιέρα η επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Αμέσως μετά τις Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη επιστρέφει το The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ κάθε Πέμπτη –κι εκεί έχουμε αλλαγή ημέρας- θα προβάλλεται η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Το Ελλάδα έχεις ταλέντο επιστρέφει στο πρόγραμμα του Ant1 λίγο αργότερα μαζί με το νέο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία, σίγουρα όμως θα είναι την τρέχουσα σεζόν.

Ταινίες και ενημέρωση

Το Σαββατοκύριακο θα έχουν την τιμητική τους οι Ελληνικές ταινίες ενώ φέτος ο Ant1 επενδύει και στο Ελληνικό σύγχρονο σινεμά. Το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού» αλλά και της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Όσον αφορά στο κομμάτι της δημοσιογραφικής έρευνας οι εκπομπές Special Report και Vice θα προβάλλονται πλέον μια φορά το μήνα με μεγαλύτερη διάρκεια και βάθος στην έρευνα, χωρίς ακόμη να υπάρχει προγραμματισμός ημέρας και ώρας.

Νέες σειρές

Αμέσως μετά τις γιορτές θα δούμε και δυο νέες σειρές, πολλά υποσχόμενες. Πρόκειται για τη νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο «Μάμα… τσίτα», που γυρίζεται μπροστά σε τηλεοπτικό κοινό και δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να εξαντλήσει τι χιούμορ του. Σκοπός του καναλιού είναι να βγει στις οθόνες μας κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο.

Επίσης, συνεχίζοντας την καλή σχέση που έχει ο Ant1 με την Ελληνική μυθοπλασία, έχουν αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς «42ο c», και θα προβληθεί σε δεύτερη προβολή.

Η σειρά - έκπληξη που ανακοίνωσε ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι η νέα σειρά με τίτλο «Ντέρτι» των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη. Η σειρά αυτή, όπως ανέφερε είναι σε φάση προπαραγωγής. Μια σειρά μυστηρίου και έρωτα κατά τη δεκαετία του ’80.

Nεα ριάλιτι από το 2022

Το 2022 ο Ant1, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος θα φέρει στις οθόνες μας το νέο ριάλιτι «I'm a Celebrity… Get Me Out of Here», μια νέα πρόταση ψυχαγωγικού ριάλιτι. Μαζί με αυτό θα έρθει κι ένα ακόμη πρωτότυπο πρόγραμμα, το «Shark Tank». Πρόκειται για ένα διαγωνιστικό ριάλιτι για επιχειρηματικές ιδέες. Δυο ακόμη ριάλιτι που θα δούμε είναι το «Married at First Sight» αλλά και το «Ninja Warrior Greece».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved