Γκουντάρας – Κάκκαβα σε Βαρθακούρη: «Εκφράσεις τύπου «ρόμπες» να αποφεύγονται» (Video)
Media

Γκουντάρας – Κάκκαβα σε Βαρθακούρη: «Εκφράσεις τύπου «ρόμπες» να αποφεύγονται» (Video)

O Γρηγόρης  Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, απάντησαν στον Χάρη Βαρθακούρη σχετικά με τον λογαριασμό στο Instagram της εκπομπής «Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Χάρης με τη γυναίκα του Αντελίνα παρουσίαζαν την εκπομπή «Σου Κου Family» και ο τραγουδιστής ανέφερε ότι η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, όλα γκουντ χρησιμοποίησε τον έτοιμο λογαριασμό του «Σου Κου Family».

Σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκαθάρισε στον αέρα της εκπομπής: «Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τον καινούργιο μας λογαριασμό στο Instagram γιατί πολλά ακούγονται. Το Όλα Γκουντ υπήρχε στο κανάλι στο παρελθόν σε μια άλλη εκπομπή, μετά δόθηκε στην επόμενη εκπομπή και τώρα δόθηκε σε εμάς. Κάτι αντίστοιχο κάνουν όλα τα κανάλια. Και το Open έδωσε τον λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στη Μπέττυ Μαγγίρα. Είναι κάτι που γίνεται. Καλό λοιπόν είναι να μη λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να συζητηθούμε. Δεν έχει να κάνει με εμάς. Εμάς μας έδωσαν αυτόν τον λογαριασμό, με αυτόν τον λογαριασμό θα τρέξουμε. Και μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε πολλά δώρα» είπε στον «αέρα»!

Η δε Ναταλί Κάκκαβα υπογράμμισε: «Να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο. Θα κάνω μια παράκληση. Εκφράσεις τύπου ρόμπες και ντροπή καλό θα ήταν να αποφεύγονται να λέγονται. Όλοι κάνουμε μια δουλειά. Καταλαβαίνω ενδεχομένως κάποια πικρία κάποιων ανθρώπων που θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και δεν είναι αυτή την περίοδο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά παρακαλώ πολύ τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο. Γίνεται κίτρινο όλο αυτό και νομίζω πως δεν ταιριάζει σε κανένα. Τώρα είμαστε εμείς, του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Δε χρειάζεται ρε παιδιά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved