Πώς η πρώην παίκτρια του Power of love και ο σύντροφός της έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας
Media

Πώς η πρώην παίκτρια του Power of love και ο σύντροφός της έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας

Στις αρχές της  ερχόμενης εβδομάδας θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Power of love και ο σύντροφός της οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικές αρχές έφθασαν στα ίχνη των δύο κατηγορουμένων μετά από τηλεφώνημα ενός άγνωστου άνδρα που τους ενημέρωνε ότι ένας 32χρονος άνδρας και η 29χρονη εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση της σύλληψης αναφέρει στην κατάθεσή του:

«Προ πενθημέρου άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγο προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του μας πληροφόρησε ότι ημεδαπός με μικρό όνομα Δημήτρης ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ελένη ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (αναφέρει την οδό) στην Αθήνα.

Επιπλέον η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούν δίκυκλη μοτοσικλέτα (αναφέρει τον αριθμό κυκλοφορίας).

Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό, ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών.»

Έπειτα, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση το σπίτι που τους υπέδειξε ο πληροφοριοδότης.

«Από την διακριτική επιτήρηση της ανωτέρω οικίας διαπιστώθηκε ότι απογευματινές και βραδινές ώρες κυρίως νεαρός άνδρας η περιγραφή του οποίου προσομοίαζε σε αυτή του Δημήτρη εξέρχονταν αυτής λαμβάνοντας εξαιρετικά μέτρα προστασίας κοίταζε συνεχώς όλα τα διερχόμενα άτομα και οχήματα που διέρχονταν και αφού επιβιβαζόταν στην ανωτέρω μοτοσικλέτα μετέβαινε σε διάφορα νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων όπου πραγματοποιούσε ύποπτες συναντήσεις μικρής διάρκειας.»

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να ελέγξουν τον άνδρα, φοβούμενοι μήπως χάσουν τα ίχνη του. Τον ακινητοποίησαν, παρότι εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά, όπως περιγράφεται στη δικογραφία:

«Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής

του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά. Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων.»

Στην κατοχή του βρέθηκαν μία υφασμάτινη βαλίτσα χειρός με επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους 7,827 κιλών, δύο κινητά τηλέφωνα και το κλειδί του διαμερίσματος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του συλληφθέντα κι εκεί συνέλαβαν την 29χρονη, σύμφωνα με την περιγραφή του αστυνομικού:

«Εντός της οικίας του εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε η νεαρή γυναίκα ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για την Ε.Π.»

Στο σπίτι εντοπίστηκαν 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασία, 5.050 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Power of love σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ελληνικής αστυνομίας φέρεται να απέρριψε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών εντός του χώρου της τουαλέτας του διαμερίσματος στο Παγκράτι που διέμενε με το σύντροφό της, αντιλαμβανόμενη τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved