Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη μαθαίνει για τη σχέση Δημήτρη-Έλλης
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη μαθαίνει για τη σχέση Δημήτρη-Έλλης

Άσε μας ρε μαμά: Τέρμα η μεγάλη ζωή και τα μεγαλεία. Η Ρωξάνη βάζει τους όρους της και τα μέλη της οικογένειας της περνούν δύσκολα. 

Το ίδιο όμως κι εκείνη όταν μαθαίνει τη σχέση της κολλητής της με τον δικό της μεγάλο έρωτα.

Η Ρωξάνη παίρνει από τα μέλη της οικογένειας χρήματα, αυτοκίνητα και πιστωτικές κάρτες και τους αναγκάζει σε αυστηρή οικονομία. «Μέχρι εδώ ήταν. Τέρμα οι σπατάλες. Τώρα κάνω κουμάντο εγώ», τους λέει. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για όλους, καθώς αναγκάζονται να πάνε στη δουλειά με το λεωφορείο. Η Ρωξάνη όμως προσπαθεί παράλληλα να βρει λύση προκειμένου να σώσει την ΑΡΜΕΚΟ. Με τη βοήθεια της Νικόλ σκέφτεται μια πιθανή έκβαση που μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία να ορθοποδήσει.

Στο μεταξύ η Γεσθημανή πείθει την Ελλη να ανακοινώσει τον γάμο της με τον Δημήτρη στο πάρτι της Νικόλ, παρά τις αντιδράσεις του... γαμπρού. Παράλληλα, η Τζοβάνα μαθαίνει ότι η πεθερά της φουσκώνει τα μυαλά του Αρη για σπουδές animation και εξοργίζεται. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά, μια αναπάντεχη απόφασή του Λευτέρη και της Νάντιας θα φέρει τη Ρωξάνη προ μεγάλης εκπλήξεως. «Παντρευόμαστε», της αποκαλύπτουν.

Η Ρωξάνη «δέχεται» ψύχραιμα την ανακοίνωση γάμου του Λευτέρη με τη Νάντια, αλλά πιέζει τον Μενέλαο να φέρει πίσω την Τζοβάνα. Η Τζοβάνα από τη μεριά της επιστρέφει μόνη της γιατί αισθάνεται ότι χάνετε έδαφος έναντι της Ρωξάνης στη σχέση της με τον Αρη. Κι ενώ η Γεσθημανή βρίσκεται στον πυρετό των προετοιμασιών για το πάρτι της Νικόλ, η Ρωξάνη με τα κορίτσια του σπιτιού πηγαίνει στη λαϊκή αγορά για ψώνια. Εκεί συναντά τον Δημήτρη για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και η ένταση μεταξύ τους είναι εμφανής. «Πώς και επέστρεψες και άφησες τη μεγάλη καριέρα;» τη ρωτάει εκείνος ενοχλημένος, με τη Ρωξάνη να απαντά: «Δεν φαίνεται να σου έλειψα και πολύ». Την ίδια ώρα ο Παπαπέτρου ξεκινά την πολιορκία της Ρωξάνης, η οποία στο πάρτι της Νικόλ θα μάθει την αλήθεια για το Δημήτρη και την Έλλη.

Η Ρωξάνη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη της σχέσης της κολλητής της με τον μεγάλο της έρωτα. Το σοκ της θα δημιουργήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων που θα οδηγήσουν τόσο αυτήν όσο και τον Δημήτρη σε σημαντικές αποφάσεις. Ο Θωμάς ψάχνει τρόπους να φτάσει κι αυτός στο πάρτι, αλλά όλα δείχνουν να είναι εναντίον του, ενώ δεν ξέρει ότι στο σπίτι του τον περιμένει μια έκπληξη... η επιστροφή της κόρης του από την Αγγλία.

Ταυτόχρονα, η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης από την Αμερική και ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της πεθεράς της, φτάνοντας να μιλήσει μέχρι και με το «βαρύ πυροβολικό», την Ελευθερία, την πεθερά της Ρωξάνης στη Μάνη.

Πηγή: ΤV σίριαλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved