Νόμος και τάξη: Πρεμιέρα απόψε στο Star
Media

Νόμος και τάξη: Πρεμιέρα απόψε στο Star

Νόμος και τάξη: Yπάρχει μια ξεχωριστή κατηγορία εγκλημάτων, που απαιτούν μια πιο εξειδικευμένη ματιά στην ψυχολογία του δολοφόνου: είναι τα εγκλήματα πάθους.

Τα κίνητρα μπορεί να είναι τόσο περίπλοκα όσο η ίδια η ανθρώπινη φύση και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Τι είναι αυτό που μετατρέπει έναν πολύ ερωτευμένο άνθρωπο σε εγκληματία; Ποια εμπειρία ματώνει την ψυχή και οπλίζει το χέρι; Η έμπειρη ντετέκτιβ Ολίβια Μπένσον μαζί με την ειδική ομάδα του «Νόμος και τάξη» επικοινωνούν με αυτούς, που οι υπόλοιποι αφορίζουν, για να βρουν τον ένοχο. Αφουγκράζονται καρδιές, συμβιώνουν στα γεγονότα
και συναρμολογούν την τελική εικόνα της κάθε υπόθεσης. Τα «Γιατί;» ποτέ δεν έχουν άμεση απάντηση. Όμως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Πρόκειται για τον 20ο κύκλο της σειράς, που γράφει ιστορία για δύο δεκαετίες, ως η μακροβιότερη σειρά, που προβάλλεται ακόμα. Η Ολίβια Μπένσον συνεχίζει να ηγείται της ειδικής ομάδας, που αναζητά δικαίωση για τα θύματα των πιο ειδεχθών εγκλημάτων στην πόλη, αντιμετωπίζοντας αυτές τις πληγωμένες ψυχές πάντα με συμπόνια και θάρρος. Ο βοηθός Εισαγγελέας, Πίτερ Στόουν, υποστηρίζει την ομάδα από τη νομική πλευρά, με το ίδιο ακριβώς πάθος και με ένα στόχο, να φτάσουν στη νίκη.

Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2018-2019, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. 20ος Κύκλος
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαρίσκα Χαργκιτάι, Άις – Τι, Κέλι Γκίντις, Πίτερ Σκαναβίνο, Φίλιπ Γουίντσεστερ

Δείτε εδώ το trailer:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved