Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη ετοιμάζει σε όλους μια μεγάλη... έκπληξη!
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη ετοιμάζει σε όλους μια μεγάλη... έκπληξη!

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (15/9), η Ρωξάνη, φτάνοντας στην Ελλάδα, αποφασίζει να επισκεφθεί πρώτα την κολλητή της φίλη.

Η Έλλη που εκείνη την ώρα βρίσκεται με τον Δημήτρη στο σπίτι της, προλαβαίνει να τον φυγαδεύσει λίγο πριν εισβάλλει η Ρωξάνη. Χωρίς η Έλλη να βρει το κουράγιο να της πει τι συμβαίνει, την πάει στην Αρμέκο, όπου η Ρωξάνη έρχεται αντιμέτωπη με αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην εταιρεία. Στο μεταξύ, τα παιδιά της αφού κατηγορούν το ένα το άλλο για τους λόγους που τους οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή, μετακομίζουν στην οικογενειακή βίλα και καταλήγουν ότι μοναδική ελπίδα για τη σωτηρία τους είναι η μητέρα τους. Στην προσπάθειά τους να την καλοπιάσουν, της ετοιμάζουν online surprise party για τα γενέθλιά της. Η Ρωξάνη όμως, φροντίζει να τους κάνει μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Η Ρωξάνη Ταβουλαρέα παρουσιάζει την επιτυχημένη της εκπομπή «Family Bonding», σε κανάλι της ομογένειας στην Αμερική. Οι συνεργάτες της, προκειμένου να της κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά της, φέρνουν καλεσμένη τη…μισητή πεθερά της από την Ελλάδα. Μετά από τη συκοφαντική επίθεση που εξαπολύει εναντίον της στον αέρα της εκπομπής η «πεθερούλα» της, αλλά και την πλεκτάνη της αρχισυντάκτριάς της, το συμβόλαιό της ακυρώνεται κι αναγκάζεται να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα έχοντας χάσει φήμη, δόξα και χρήματα. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, τα παιδιά της, που διευθύνουν την κατασκευαστική εταιρεία του μακαρίτη του πατέρα τους, βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής εξαιτίας μιας πλεκτάνης που έστησε εναντίον τους ο Θωμάς Παπαπέτρου. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Δημήτρης, ο μεγάλος έρωτας της Ρωξάνης, είναι ήδη πέντε χρόνια σε σχέση, με την καλύτερή της φίλη την Έλλη, κάτι που και οι δυο απέφυγαν τεχνηέντως να της πουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved