Game Of Chefs: Έκανε πρεμιέρα! Τα πρώτα λόγια της Ντορέττας και οι τρεις κριτές
Media

Game Of Chefs: Έκανε πρεμιέρα! Τα πρώτα λόγια της Ντορέττας και οι τρεις κριτές

Game Of Chefs: Το ριάλιτι μαγειρικής με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 απόψε στις 21:00, και μας άνοιξε την… όρεξη για γαστρονομικές περιπέτειες.

Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς κάθισαν στη θέση του κριτή και έβαλαν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με χιούμορ και ατάκα, θα ρίχνει καθ΄όλη τη διάρκεια το αλατοπίπερο στη συνταγή επιτυχίας του «Game Of Chefs» και οι τρεις σεφ-κριτές θα δοκιμάζουν στα… τυφλά, θα ηγούνται των ομάδων τους και θα καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.

Όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, το πάθος, την προσωπικότητα και πάνω από όλα την επιθυμία να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε στην έναρξη του πρώτου επεισοδίου:
«Καλωσηρθατε στο Game of Chefs. Σε αυτόν εδώ τον χώρο οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν τα πιάτα τους μπροστά σε τρεις κορυφαίους σεφ: τον Άγγελο Λάντο, τον Βασίλη Μουρατίδη και τον Άνταμ Κοντοβά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved