Μελέτη: Αποκάλυψε το απίστευτο μπέρδεμα που έγινε στην πρεμιέρα της Ελένης και ελάχιστοι κατάλαβαν!
Media

Μελέτη: Αποκάλυψε το απίστευτο μπέρδεμα που έγινε στην πρεμιέρα της Ελένης και ελάχιστοι κατάλαβαν!

Mega Καλημέρα:  Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την λαμπερή πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε το μπέρδεμα που έγινε!

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε ανανεωμένη!

Αρχικά τόνισε η παρουσιάστρια: «Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά ζεστή με τη φωνή της κουμπάρας μου από κάτω γιατί όλες αυτές οι στιγμές μας και όλες αυτές τις στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής, τις έχω συνδυάσει μαζί της. Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε και προσπαθούμε να στήσουμε αυτή την εκπομπή. Πέντε μήνες ονειρευόμουν το φινάλε, δηλαδή την αρχή, δηλαδή αυτήν εδώ τη στιγμή και αυτήν εδώ τη στιγμή δεν ξέρω τι να σας πω»!

Και υπογράμμισε η Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαστε ξανά μαζί, που θα σας έχω στη ζωή μου, στη δικιά μου ζωή. Κι εσείς μη νομίζετε, θα τρυπώνω στα σπίτια σας όπως πάντα. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τόσο νωρίς σπάνια συμβαίνει αυτό. Όλοι λοιπόν έχουμε βάλει τα καλά μας και θέλουμε να σας υποδεχτούμε, να σας υποσχεθούμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς, το ίδιο κάνω κι εγώ μαζί με τους συνεργάτες μας, αλλά το ίδιο κάνει και όλο το κανάλι μας, το Mega. Το Mega το καλό που μαζί με τα δικά μου σχέδια έβλεπα και τα σχέδια τα δικά του»!

Στη συνέχεια σύστησε τους συνεργάτες της, μίλησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είχε καλεσμένη την Νατάσα Θεοδωρίδου και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της έδωσε πολλά δώρα, όμως όπως ανέφερε η ίδια στον αέρα έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με τα τηλέφωνα...

Σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε: «Ήμαστε στο γραφείο με την ομάδα και βλέπουμε την Ελένη που έχει ξεκινήσει και τι λέει η Ελένη μετά από τόσο καιρό και ξαφνικά αρχίζουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα στο γραφείο και σηκώνω το τηλέφωνο: «Ναι γεια σας το Mega της Ελένης;» κοιτάω το τηλέφωνο λέω ναι… «μπορείτε να με βγάλετε στον αέρα;» και λέω δυστυχώς εγώ δεν μπορώ, αν πάρετε στο σωστό τηλέφωνο ίσως και σας βγάλουν» και μετά από λίγο ένας άλλος κύριος «θα ήθελα να μιλήσω με την Ελένη» να υποθέσω λέω την Μενεγάκη, δεν μπορεί τώρα είναι στον αέρα»! Στο γραφείο το δικό μου τρία, τέσσερα τηλέφωνα και παίρνω την αρχισυντάκτρια την Ελένη Γελαλή και της λέω «Ελένάκι κάτι έχει γίνει και τα τηλέφωνα γυρνάνε σε εμάς…» με παίρνει ο παραγωγός και μου λέει τι έχει γίνει, αφού έχουμε δώσει τα σωστά τηλέφωνα. Τελικά αυτό που καταλάβαμε είναι ότι έπαιρναν σε όλο το Mega»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved