Σασμός spoiler: Εξέλιξη που δεν περιμέναμε - Μια εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω
Media

Σασμός spoiler: Εξέλιξη που δεν περιμέναμε - Μια εγκυμοσύνη φέρνει τα πάνω κάτω

Σασμός spoiler: Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Αστέρης και Αργυρώ συναντιούνται ξανά, αλλά όταν ανακαλύπτει ο ένας την ταυτότητα του άλλου η χαρά τους δεν κρατάει πολύ.

Και μπορεί ο Αστέρης να ζητά από την Αργυρώ να μείνει προκειμένου να είναι μαζί αφού σκοπός του είναι να χωρίσει τη Στέλλα, μια εγκυμοσύνη θα τα αλλάξει όλα! Η Στέλλα, σύμφωνα με το spoiler της εκπομπής Super Kατερίνα και του Γιάννη Πουλόπουλου, μένει έγκυος και η επιθυμία του Αστέρη να είναι μαζί δεν θα πραγματοποιηθεί

Τι θα δούμε σήμερα (14-09)

Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται! Η εκρηκτική ατμόσφαιρα μεταξύ τους καταλήγει στο να κάνουν παθιασμένα έρωτα στην παραλία. Όμως η Αργυρώ, μη μπορώντας πια να αντιμετωπίσει την ενοχή, αποφασίζει να φύγει για την Αυστραλία.
Η Μαρίνα εξομολογείται έτοιμη να καταρρεύσει στη γιαγιά Ειρήνη το φόβο της πως δεν θα την ξαναδεί ποτέ, ενώ ο Πέτρος σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια, πάει την Αργυρώ στο κτήμα τους , όπου και οι δυο βυθίζονται στις αναμνήσεις από τον αδικοχαμένο τους πατέρα.

Στο μεταξύ ο Αστέρης βρίσκει στον Μαθιό το στήριγμα που χρειαζόταν στην απόφασή του να διαλύσει τον αρραβώνα του. Η Καλλιόπη, όμως, του ασκεί ασφυκτική πίεση να απαντήσει για να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Στέλλα.
Στο μεταξύ μια τσιγγάνα που εμφανίζεται με τον άντρα της στο χωριό δέχεται τη βοήθεια της Βασιλικής και της προτείνει να της πει τη μοίρα. Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει φεύγει ταραγμένη… Έχει δει στο χέρι της αίμα… Πολύ αίμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved