Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αρπάζει την καραμπίνα από τη Χάιδω και...
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αρπάζει την καραμπίνα από τη Χάιδω και...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο Στέφανος δεν θέλει να δώσει συνέχεια στη βεντέτα και αφήνει τη Χάιδω να φύγει.

Η Αθηνά κλείνει συμφωνία για να αγοράσει τις 200 ρίζες που ήθελε, αγνοώντας πλήρως τις ενστάσεις του Δημήτρη. Η Αρετή συνεχίζει να «πολεμά» τη Μυρτάλη κι ο Στέφανος καταλαβαίνει πως η συγκατοίκηση τους δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι για πολύ ακόμα. Ο Φίλιππος αρπάζει την καραμπίνα από τη Χάιδω και την εξαφανίζει, φοβούμενος μην την ανακαλύψει η αστυνομία στο σπίτι τους. Στο μεταξύ, η Ιουλία με την Αθηνά έρχονται σε αντιπαράθεση για ένα θέμα που αφορά στην Άννα. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να κατευνάσει αυτό που αισθάνεται για την Ιουλία κι αποφασίζει να πάει στο σπίτι της…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η Αθηνά κάνει σκηνή στον Δημήτρη που έλειπε από τη συνάντηση με τους Ελληνοαμερικάνους κι εκείνος, για να δικαιολογηθεί, της λέει ψέματα. Η Μυρτάλη γλιτώνει από το ατύχημα, αλλά όχι ανώδυνα, κι ο Στέφανος τρέχει στο νοσοκομείο για να τη δει. Ο Ισίδωρος συνεχίζει να κάνει κινήσεις πίσω από την πλάτη της Αθηνάς, με πρόσχημα το καλό της επιχείρησης. Ο Στάθης κι η Ιουλία δεν καταφέρνουν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Φίλιππος προσβάλει για άλλη μία φορά την Βασιλική, που αδυνατεί να κατανοήσει το μίσος του. Η Χάιδω βάζει μπρος τις γνωριμίες της και αγοράζει παράνομα μια νέα καραμπίνα. Ο Πότης συνειδητοποιεί πως η Ευτυχία βλέπει τον Αποστόλη ερωτικά κι απογοητεύεται. Ο Κωνσταντίνος ανοίγει την επιστολή που άφησε ο Ιπποκράτης για τη Μυρτάλη και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ.

Ο Λυκούργος προτείνει στη Μυρτάλη να προσβάλουν τη διαθήκη ως πλαστή. Ο Δημήτρης αρχίζει τα ψέματα στην Αθηνά προκειμένου να δικαιολογήσει την πολύωρη απουσία του από το σπίτι. Ο Αποστόλης αντιλαμβάνεται από τα λεγόμενα του Πότη πως η Ευτυχία έχει αρχίσει να τον βλέπει αλλιώς κι αποφασίζει να της ζητήσει να βγουν μόνοι τους. Ο Αλέξης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μυρτάλη, αλλά εξακολουθεί να το κρύβει από τη Μαργαρίτα. Η Αθηνά, μετά τη συμφωνία με τους Ελληνοαμερικάνους, προχωρά στην αγορά γης χωρίς να ρωτήσει τον Ισίδωρο. Κι εκείνος, όμως, ακολουθεί δική του ατζέντα και φεύγει με τον Μάνο στη Λαμία για την έκθεση προϊόντων χωρίς να την ενημερώσει. Η Ιουλία δεν μπορεί να δεχτεί πως η Μυρτάλη χαραμίζει το πτυχίο της και την πιέζει να ξανασκεφτεί το εργασιακό της μέλλον. Η Ο Λυκούργος προσπαθεί να έχει από κοντά την Χάιδω, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια σε σχέση με τους Καπερνάρους. Από τη στιγμή που ο Φίλιππος αρνείται να πάρει εκδίκηση, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved