Top Chef: Η δοκιμασία με άρωμα από Κρήτη, η ενόχληση του Ξενάκη και ο υποψήφιος προς αποχώρηση!
Media

Top Chef: Η δοκιμασία με άρωμα από Κρήτη, η ενόχληση του Ξενάκη και ο υποψήφιος προς αποχώρηση!

Top Chef: Η απαιτητική εβδομάδα για τους υποψήφιους συνεχίστηκε και στο αποψινό επεισόδιο έπρεπε να εμπνευστούν από μία αγαπημένη ελληνική τοπική κουζίνα, την κρητική. 

Το πιάτο, όμως, έκρυβε: ένα δύσκολο υλικό, τα σαλιγκάρια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους κριτές να αποκαλύπτουν τη δοκιμασία και τους υποψηφίους να συνεδριάζουν:

Μόνο που η αντίδραση της πράσινης ομάδας έδειξε να ενοχλεί τον Γκίκα Ξενάκη ο οποίος δεν την έκρυψε και έσπευσε να την... πει στους παίκτες. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στη συνέχεια οι ομάδες βρέθηκαν στην αποθήκη των υλικών για να δημιουργήσουν τα πιάτα που είχαν σκεφτεί. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Oι ομάδες, αμέσως μετά ρίχτηκαν στη δοκιμασία. Δείτε την προσπάθειά τους παρακάτω:

Ποια ομάδα κατάφερε όμως να “ταξιδέψει” τους κριτές, Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη στην Κρήτη με τις γεύσεις της και ποια δεν θα τα πήγε καθόλου καλά; Δείτε τους κριτές να δοκιμάζουν τα πιάτα των ομάδων:

Οι κριτές στα σχόλιά τους μετά τη δοκιμή των πιάτων τόνισαν ότι οι ομάδες έκαναν πολύ καλά πιάτα. Όμως ποια ομάδα έκανε το πιο νόστιμο πιάτο από την κρητική κουζίνα;

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Mία δυνατή στιγμή του αποψινού επεισοδίου ήταν η συγκίνηση του Νικόλα που μετά τη δοκιμασία της κρητικής κουζίνας, θέλησε να κάνει ενώπιον όλων μία εξομολόγηση για τις παιδικές του μνήμες αφού είναι Κρητικός. Δείτε τι αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

Οι διαγωνιζόμενοι της χαμένης ομάδας έπρεπε στη συνέχεια να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει, δημιουργώντας ένα επιδόρπιο με κύριο συστατικό το ρακί. Πρόκειται για την πορτοκαλί ομάδα που ξαναμπήκε στην κουζίνα, αυτή τη φορά για ατομική δοκιμασία. Δείτε παρακάτω:

Ποιοι τη γλίτωσαν έστω και την τελευταία στιγμή και ποιος ήταν εκείνος που προστέθηκε στην ομάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved