Σασμός: Τα τραγικά πρόσωπα και η άγρια σύγκρουση
Media

Σασμός: Τα τραγικά πρόσωπα και η άγρια σύγκρουση

Σασμός: Καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha. Η βεντέτα ξεκίνησε!

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha, «Σασμός». Οι δυο οικογένειες έρχονται πλέον αντιμέτωπες και το κακό είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Ο φόνος του Στεφανή προκαλεί εφιαλτικές μνήμες από το παρελθόν, αλλά και τον φόβο για την αρχή μίας νέας βεντέτας. Τραγικά πρόσωπα στην ιστορία, η Μαρίνα και η Καλλιόπη. Και οι δύο Θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους και είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, οι δύο γυναίκες συναντιούνται και έχουν μία άγρια σύγκρουση.

Bρουλάκηδες και Σταματάκηδες για αρκετά χρόνια έχουν κλείσει τον κύκλο αίματος που στέρησε τη ζωή σε πολλά μέλη της οικογένειάς τους. Όμως, κανείς δεν ξεχνάει όσα τους χωρίζουν, ενώ το μίσος που τρέφουν ο ένας για τον άλλον τους συντροφεύει πάντα.

Η Καλλιόπη, δυναμική και αγέρωχη, δεν μπορεί να συγχωρήσει τους Βρουλάκηδες, καθώς εξαιτίας τους έχασε τον άντρα της. Το ίδιο και η Μαρίνα, καθώς ο φόνος του Μάρκου μπροστά στα μάτια των παιδιών τους τούς στιγμάτισε για μια ζωή. Ωστόσο, ο φόνος του Στεφανή στα βουνά προκαλεί τρόμο σε όλους πως ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει ξανά. Όσο και να λέει ο Πέτρος πως δεν σκότωσε εκείνος τον Σταματάκη, κανείς δεν τον πιστεύει. Μάλιστα, όπως θα δούμε, οι Βρουλάκηδες δέχονται επίθεση με πυροβολισμούς στο σπίτι τους. Αυτή η επίθεση από αγνώστους ξυπνάει παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα της Αστυνομίας για τη δολοφονία του Στεφανή παίρνει μία απρόσμενη τροπή.

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη, αλλά συνειδητοποιεί πως η οικογένειά της την έχει ανάγκη μέχρι να αποδειχθεί πως ο αδελφός της είναι αθώος και να βρεθείο πραγματικός δολοφόνος. Μάλιστα, αποφασίζει ότι π θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Το άλλοθι του Πέτρου προς το παρόν τον κρατάει μακριά από τη σύλληψη, αλλά δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη. Η γυναίκα είναι σίγουρη πως ο νεαρός Βρουλάκης σκότωσε τον Στεφανή και καλεί τους γιους της να ετοιμαστούν για όλα. Ο Αστέρης, όμως, καθαρίζει τη θέση του και θέλει να απέχει από όλα αυτά. Μάλιστα, συναντάει και τον Πέτρο λέγοντάς του πως εκείνος τον πιστεύει.

Η Μαρίνα, μαθαίνοντας τα λόγια του Αστέρη, ζητάει από τον Πέτρο να μην τον εμπιστεύεται. Συνάμα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και ο Αντώνης είναι διατεθειμένος να λύσει την υπόθεση άμεσα, καθώς φοβάται αντίποινα από τους Σταματάκηδες. Μάλιστα, ζητάει από την Άσπα να την ανακρίνει και τότε ο αστυνομικός ανακαλύπτει το πιθανό κίνητρο του Κώστα, ενώ το αυτοκίνητό του εντοπίζεται σε κάμερα, αποδεικνύοντας ότι λέει ψέματα.

Εν τω μεταξύ, καθώς ο ήλιος πέφτει, Καλλιόπη και Μαρίνα συναντιούνται στο νεκροταφείο. Το κλίμα ανάμεσά τους είναι έντονο και δεν αργούν να συγκρουστούν. Ανταλλάσσουν σκληρά λόγια και ξεθάβουν μίση από το παρελθόν αποδεικνύοντας πως αισθάνονται μόνο οργή και πως τα χρόνια δεν έσβησαν το μένος που νιώθουν. Και οι δύο θέλουν πάση θυσία να προστατεύσουν τα παιδιά τους, αλλά και τη μνήμη των αντρών τους.

Ωστόσο, καμιά τους δε μπορεί να φανταστεί πως ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι παράφορα ερωτευμένοι και κάθε μέρα που περνάει, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, έρχονται όλο και πιο κοντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved