Mega Καλημέρα: Ντάνιελ Νούρκα:Ο σέξι πρωταγωνιστής από τους Συμπέθερους από τα Τίρανα μας συστήνεται
Media

Mega Καλημέρα: Ντάνιελ Νούρκα:Ο σέξι πρωταγωνιστής από τους Συμπέθερους από τα Τίρανα μας συστήνεται

Mega Καλημέρα: Ο Ντάνιελ Νούρκα, ο σέξι πρωταγωνιστής των «Συμπέθερων από τα Τίρανα» που έρχεται σε λίγο καιρό στο Mega έδωσε την πρώτη αποκαλυπτική συνέντευξη!

Αρχικά ο Ντάνιελ είπε: «Στη σειρά είμαι ο Άλφρεντ, είμαι ζευγάρι με τη Τζένη, ερχόμαστε από την Αγγλία, όλοι νομίζουν «στην αρχή ότι είμαι Άγγλος, αλλά στην πορεία μαθαίνουν ότι η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία»!

Όσον αφορά την εγγονή της Τζένης Καρέζη είπε; «Η Τζένη Καζάκου είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι, ταλαντούχα, είμαστε και φίλοι. Μοιάζει στη γιαγιά της, είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα»!

Και υπογράμμισε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, έχω γεννηθεί εκεί και πέντε χρονιών ήρθα στην Ελλάδα. Ρατσισμός υπάρχει. Το να είσαι ρατσιστής με κάτι που κατά τύχη δεν είσαι, είναι ακραία μορφή ρατσισμού. Δεν έχω κρύψει ποτέ την καταγωγή μου. Στο σχολείο πολλές φορές ένιωθα ότι είμαι διαφορετικός από τους άλλους, επειδή είμαι από την Αλβανία, αλλά δεν έχω υποστεί bullying»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Βιοποριζόμουν και μέσω του modelling για κάποια χρόνια, πάντα όμως στόχος μου ήταν να ασχοληθώ με την υποκριτική. Παρενόχληση σε ακραίο βαθμό δεν έχω βιώσει»!

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved