Σασμός: Το πιο ανατρεπτικό spoiler! Μετά τον Στεφανή πέφτει νεκρός και ο Πετρής;
Media

Σασμός: Το πιο ανατρεπτικό spoiler! Μετά τον Στεφανή πέφτει νεκρός και ο Πετρής;

Σασμός: Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη σειρά.

Γεμάτα ένταση, αίμα και πόνο τα προσεχή επεισόδια. Η έχθρα μεταξύ των δύο οικογενειών όχι απλά δεν θα φθαρεί, αλλά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα φουντώσει ακόμα περισσότερο.

Αφορμή θα είναι φυσικά ο θάνατος του Στεφανή. Το γεγονός πως υπήρξε ένταση με τον Πέτρο πριν από λίγες ημέρες θα πυροδοτήσει την κατάσταση στο χωριό.

Ποιες θα είναι η επιπτώσεις μετά τον χαμό του Στεφανή;

Ο Πέτρος Βρουλάκης θα είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους για τον θάνατο του Στεφανή, ειδικά μετά την σύγκρουση που δημιουργήθηκε, σχετικά με τα χωράφια. Η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, όταν η Θοδώρα, διψασμένη για εκδίκηση, θα φωτογραφήσει τον ένοχο στο πρόσωπο του Πέτρου, με στόχο να τον τιμωρήσει που την εγκατέλειψε.

Στο βιβλίο Σασμός και σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Πέτρος πέφτει νεκρός.

Πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη. Βέβαια, στο βιβλίο, όλα αυτά γίνονται πριν ο Αστέρης γνωρίσει την Αργυρώ.

Οι διαφορές ανάμεσα στο βιβλίο και στην σειρά είναι πολλές. Οι χαρακτήρες έχουν μείνει ίδιοι, τα γεγονότα, όμως, παρουσιάζονται λίγο διαφορετικά, σχετικά με τα χρονικά των φόνων.

Στο βιβλίο ο Πετρής φεύγει νωρίς. Στη σειρά, παίζει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Φυσικά, καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολο να είναι ο Αστέρης ο δολοφόνος. Ο Αστέρης απέχει από τη βεντέτα, εδώ και αρκετά χρόνια. Επομένως, ο θάνατος του Πετρή παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Εάν βρεθεί κι αυτός νεκρός, λόγω της βεντέτας, ποιος θα είναι αυτός που θα τραβήξει την σκανδάλη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved