Η Γη της Ελιάς: Νέα δολοφονική επίθεση! Η Μυρτάλη αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου
Media

Η Γη της Ελιάς: Νέα δολοφονική επίθεση! Η Μυρτάλη αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου

Η Γη της Ελιάς: Ακόμη μία βίαιη δολοφονική επίθεση θα δεχτεί η Μυρτάλη.

Η Μυρτάλη θα δεχτεί άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να μείνει βαριά τραυματισμένη και αβοήθητη, στην γη της ελιάς. Από το σημείο αυτό, θα περάσει ο Αλέξης, ο οποίος θα την βρει σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Θα την μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Σύμφωνα με το TV24, η Μυρτάλη θα του ζητήσει να τηλεφωνήσει άμεσα στον Στέφανο, με τον Αλέξη να αρπάζει την ευκαιρία που δίνεται για να χωρίσει το ζευγάρι.
Καλεί τον Στέφανο από το κινητό της Μυρτάλης και του μιλάει ο ίδιος. Ο Στέφανος ακούει τον Αλέξη και εξοργίζεται. Κλείνει το τηλέφωνο, χωρίς να ακούσει πως η Μυρτάλη βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Μόλις συνέλθει, ο χωρισμός θα της χτυπήσει την πόρτα. Ο Στέφανος δε θα πιστέψει τίποτα. Θα πάθει κρίση ζήλιας και όλα θα αλλάξουν. Το ζευγάρι θα χωρίσει ξανά, εξαιτίας του Αλέξη…

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Στέφανος, εκνευρισμένος, ζητά από τον Φίλιππο να μαζέψει τη Χάιδω και να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά του. Ο Φίλιππος είναι συγκαταβατικός και τον διαβεβαιώνει ότι κι ο ίδιος θέλει να σταματήσει η ιστορία της βεντέτας. Η Ιουλία πείθει τη Μυρτάλη να σταματήσει τη δουλειά στο σούπερ μάρκετ και τη διαβεβαιώνει ότι θα τη στηρίξει οικονομικά.

Στο μεταξύ, καταφθάνει στην Αρεόπολη η καινούργια αγροτική γιατρός, η Αντιγόνη. Είναι άγνωστη, αλλά δείχνει ότι κρύβει κάποιο μυστικό…


Η Αρετή έχει αρχίσει να φέρεται καλύτερα στη Μυρτάλη. Όταν, όμως, η Βασιλική εκφράσει τη γνώμη της στη μητέρα της, εκείνη της επιτίθεται με τον πιο σκληρό τρόπο.

Πληγωμένη η Βασιλική, μαζεύει λίγα ρούχα και φεύγει, κρυφά, από το σπίτι. Η Μαργαρίτα πηγαίνει στο ελαιοτριβείο και κάνει μια πρώτη επαγγελματική επαφή με όλη την οικογένεια Βρεττάκου.

Εκεί βρίσκεται και η Αθηνά, που προσπαθεί να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Η Άννα εξομολογείται στην Ευτυχία πως η σχέση της με τον Δημήτρη έχει προχωρήσει. Ο Στάθης, η Αρετή και ο Στέφανος ανησυχούν για την απουσία της Βασιλικής, ενώ η Μυρτάλη βρίσκει ένα σημείωμά της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved