Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Δεν χαιρέτισε κανέναν - Με δυσκολία είπε ένα "γεια"
Media

Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - Δεν χαιρέτισε κανέναν - Με δυσκολία είπε ένα "γεια"

Big Brother: Ένα live γεμάτο εκπλήξεις παρακολουθήσαμε στον ΣΚΑΙ, το βράδυ της Παρασκευής (17/9) όμως στο τέλος της βραδιάς κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Στο τέταρτο Big Brother Live λοιπόν μας υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής (17/9) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στον ΣΚΑΪ.

Μαζί τους, όπως κάθε φορά η Αφροδίτη Γραμμέλη με την οποία σκοπό είχαν να αναλύσουν τις συμπεριφορές των συγκατοίκων μέσα στο σπίτι, την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η λαμπερή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε για λίγο τα μαγειρέματα στο «Κάτι Ξαναψήνεται» και ως επίσημη προσκεκλημένη βρέθηκε στο πλατό του Big Brother.

Ήταν λαμπερή όπως πάντα ενώ δεν έλειψαν και οι μπηχτές κατά την είσοδό της, η οποία μάλιστα ήταν και καθυστερημένη, καθώς δεν βλέπουμε συχνά μια καλεσμένη στο συγκεκριμένο project να μπαίνει στο πλατό μετά το πρώτο μισάωρο. Βέβαια, όπως εξήγησε η ίδια, ήταν στα γυρίσματα της εκπομπής της και γι΄αυτό τον λόγο καθυστέρησε!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όχι μόνο πήγε αργότερα στο πλατό αλλά έφυγε και νωρίτερα, αφού αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό λίγα λεπτά μετά τις 23:00.

Δεν παρέλειψε να δώσει τις καλύτερες ευχές της στους παρουσιαστές και στους παίκτες ενώ ανανέωσε το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές του Κάτι ξαναψήνεται για την Δευτέρα!

Καλεσμένη επίσης ήταν και η κυρία Μαρία Βαφάκη, μητέρα του Κώστα Στυλιανάκη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία, η Σοφία και ο Steve Milatos.

Δείτε ποιος αποχώρησε στη gallery που ακολουθεί:

Η παίκτρια που αποχώρησε μόλις άκουσε την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού σηκώθηκε από τη θέση της για να φύγει χωρίς να χαιρετίσει κανέναν.

Τότε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας της ζήτησε να χαιρετίσει τους συμπαίκτες της και να του πει πώς νιώθει.

«Νιώθω δυσάρεστα. Μου κάνει εντύπωση. Δεν ξέρω τι βγήκε προς τα έξω, θεωρώ ότι ήταν άδικο. Λυπάμαι που δεν έπαιξα θέατρο», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Κατά την έξοδό της από το σπίτι, κάποιοι από τους συμπαίκτες την πλησίασαν προκειμένου να της πουν το τελευταίο "γεια", όμως, εκείνη ήταν τόσο απογοητευμένη που με το ζόρι είπε δυο κουβέντες.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved