Χείμαρρος ο Γιάννης Μπέζος: «Με σοκάρουν συμπεριφορές που είναι ακραίες και που τώρα κρίνονται»
Media

Χείμαρρος ο Γιάννης Μπέζος: «Με σοκάρουν συμπεριφορές που είναι ακραίες και που τώρα κρίνονται»

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (18-09) ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός, τον οποίο τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα απολαύσουμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κύμα καταγγελιών που αφορούν στο χώρο του θεάτρου αλλά και γενικότερα στις κακοποιητικές συμπεριφορές.

«Δεν διαπίστωσα τώρα πως υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας στον χώρο μου. Είναι πολλά χρόνια που υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας από τότε που βγήκα εγώ αυτά θυμάμαι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και λυπάμαι που θα το πω αλλά δεν θα αλλάξει κάτι. Ο χώρος ο δικός μας είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και θα επιμείνω πάλι στα παραδείγματα ότι θα πρέπει, εφόσον είναι έτσι, τουλάχιστον όσοι έχουμε μια διαφορετική ματιά να κρατάμε λίγο ψηλά», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Με εκπλήσσουν πολλές φορές και με σοκάρουν αν θέλετε, συμπεριφορές που είναι πολύ ακραίες οι οποίες τώρα κρίνονται κοινωνικά, νομικά, δικαστικά. Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου αυτά τα θέματα αλλά είναι κάτι που υπήρχε και στα χρόνια που βγήκαμε εμείς. Πάντα υπήρχαν πολύ έντονα και αυτό που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η συμπεριφορά», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Όσον αφορά στην οικογένειά και την κόρη του Ηρώ είπε:

«Η Ηρώ χαράσσει έναν δρόμο δικό της. Η συνύπαρξη μας ήταν πάντα δημιουργική. Η αγάπη και ο σεβασμός είναι αυτονόητα για εμένα. Όταν βρισκόμαστε με την Ηρώ έχουμε κάτι να πούμε. Είναι πολύ ουσιαστικό και βασικό αυτό. Οι οικογενειακές σχέσεις δεν είναι παιδική χαρά. Είναι ένας στίβος που το παιδί μας πρέπει να αναμετρηθεί μαζί μας. Αυτά θέλουν χρόνο και υπομονή και η ευθύνη ανήκει στους γονείς. Πρέπει να ακούμε τα παιδιά. Εγώ έκανα αγώνα για να μπορώ να ακούσω τον συνομιλητή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved