Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ένα πτώμα αναζητεί τον δολοφόνο του…
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ένα πτώμα αναζητεί τον δολοφόνο του…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, ένα πτώμα αναζητεί τον δολοφόνο του…

Ο μυστηριώδης επισκέπτης, Βαλεντίνο, είναι νεκρός! Η αστυνομική αρχή του τόπου θα έπρεπε κανονικά ν’ αναλάβει τις έρευνες, έλα, όμως, που η αστυνομική αρχή είναι αυτή που τον έφαγε τον Ιταλό. Ο Κανέλλος είναι σε σοκ, καθώς είναι αυτός που τον πέρασε για μπεκάτσα και τον πυροβόλησε με την καραμπίνα!

Ο Σίμος θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί το πτώμα στο χωράφι του Κίτσουλα, όπου ο Θοδωρής θα το πατήσει με το τρακτέρ. Δύο οι υποψήφιοι δολοφόνοι τώρα, την ώρα που ο νέος παπάς κάνει την εμφάνισή του στο χωριό και ξεκινάει να το περιηγείται ινκόγκνιτο. Πολύ γρήγορα καταλαβαίνει ότι έχει πέσει στο χωριό των τρελών, αλλά νιώθει απόλυτα έτοιμος να βάλει τους Πλατανιώτες σε τάξη.

Τα ράσα, βέβαια, δεν κάνουν τον παπά και αυτό οι Πλατανιώτες θα το ανακαλύψουν πολύ σύντομα. Το νέο για τον θάνατο του Ιταλού διαδίδεται γρήγορα και οι υποψίες μεταξύ των κατοίκων μεγαλώνουν. Κι ενώ ο Κανέλλος και ο Θοδωρής βλέπουν ζωή τους πίσω από τα κάγκελα, κάποιος άλλος φαίνεται να ξέρει πολύ καλά τι έγινε τη νύχτα του φόνου.

Τι θα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο

Πλάτανος, ένα ήσυχο χωριουδάκι της ελληνικής επαρχίας. Ήσυχο; Ναι, ναι.. ήσυχο… Γιατί θα πρέπει, δηλαδή, μια κηδεία, μια νεκρανάσταση, κάποιες ψεύτικες νάρκες και μια υποψία για εμπλοκή της ιταλικής μαφίας να χαλάσουν την εικόνα ενός τυπικού ελληνικού χωριού; Η τρέλα, τελικά, πάει στα βουνά και ο Πλάτανος, το ορεινό χωριό του γεροπαράξενου Βαγγέλα, θα την αγκαλιάσει για μια ακόμα χρονιά, προσφέροντας άφθονο γέλιο. Τα τρία αγαπημένα ξαδερφάκια μετράνε ακόμα απώλειες.

Ο Τζώρτζης και ο Θοδωρής ξεχύνονται για το μεροκάματο στα χωράφια ως νέοι αγρότες και ο Τζώρτζης ζει ένα υπαρξιακό δράμα στην καρότσα του Datsun, πουλώντας καρπούζια με τη βούλα. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα επιστρέφει στο χωριό και προσπαθεί να κρύψει απ’ όλους ότι έπεσε θύμα απαγωγής. Το πανηγύρι, που στήνεται στην πλατεία, συγκεντρώνει όλους τους κατοίκους κι έναν μυστηριώδη επισκέπτη, τον Βαλεντίνο.

Η Μάρμω, που το μάτι της κόβει σαν ξουράφι, τον έχει στην μπούκα, γιατί υποψιάζεται ότι δεν έχει έρθει με αγαθές προθέσεις. Και δεν πέφτει έξω. Κι ενώ το γλέντι στο πανηγύρι καλά κρατεί, η Κατερίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη, τη Φένια, το νέο κορίτσι του Παναγή. Την επόμενη ημέρα κι ενώ όλος ο Πλάτανος είναι σε hangover από το πανηγύρι, μια αναπάντεχη έκπληξη περιμένει τους Πλατανιώτες… Εντάξει, μπορεί οι εκπλήξεις στον Πλάτανο να μην τελειώνουν ποτέ, αλλά η ύπαρξη ενός πτώματος, μάλλον ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, για το μικρό χωριό μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved