Σασμός: Ο Στεφανής έπεσε στο χώμα από τις σφαίρες και το Twitter πήρε... φωτιά!
Media

Σασμός: Ο Στεφανής έπεσε στο χώμα από τις σφαίρες και το Twitter πήρε... φωτιά!

Σασμός: Απόψε (20/9) παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδιο με δυνατή πλοκη από τη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τα τρυφερά τετ α τετ της Αργυρώς με τον Αστέρη η οποία προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για εκείνον.

Την ίδια ώρα όμως παρακολουθούσαμε πως ο Κώστας υποψιαζόταν τον παράνομο δεσμό της Άσπας.

Ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, την ίδια ώρα που ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα.

Πέτρος και Στεφανής ήρθαν ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτούσε από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζήτησε από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Αστέρης προσπάθησε να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Ο Μαθιός αντιμετώπισε τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική.

Ο Στεφανής κατευθύνθηκε με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφάσισε να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Ένα όπλο οπλίστηκε όμως στα βουνά, και τα πράγματα δεν είναι πλέον τα ίδια.

Φυσικά, η σκηνή με την... εκτέλεση του Στεφανή μόνο ασυγκίνητους δεν άφησε τους χρήστες του Twitter οι οποίοι τού έδωσαν και κατάλαβε σε tweets. Και είχαν πολλούς λόγους. Θες το ξεκαθάρισμα του Αστέρη στη Στέλλα, θες ο πυροβολισμός του Στεφανή χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος είναι ο δράστης; Πάντως τα tweets είναι απολαυστικά:

Δείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved