Σασμός spoiler: «Θα χυθεί πολύ αίμα. Ο ένας φόνος φέρνει τον άλλο…»
Media

Σασμός spoiler: «Θα χυθεί πολύ αίμα. Ο ένας φόνος φέρνει τον άλλο…»

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος της σειράς, Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε τι θα συμβεί μετά τη δολοφονία του Στεφανή!

Συγκεκριμένα είπε: «Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει όμως υπάρχουν παραλλαγές ώστε να μείνει πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο φόνος του Στεφανή γινόταν στην πρώτη σελίδα του βιβλίου. Το βιβλίο είναι το προζύμι για να βγουν όλα αυτά τα καρβέλια με τα οποία θα ταϊσουμε το τηλεοπτικό κοινό όλη τη χρονιά. Η μεγάλη επιτυχία του παραγωγού μας του Καραγιάννη είναι ότι κλείσαμε έναν πολύ σοβαρό ηθοποιό σε έναν ρόλο που η διάρκειά του θα ήταν πολύ μικρή.»!

Και τόνισε ο Κώστας Κωστόπουλος για τη σειρά, Σασμός: « Έτσι ο κόσμος, μη πιστεύοντας έχοντας συνηθίσει από άλλες σειρές ότι θα πεθάνει ο πρωταγωνιστής, πετύχαμε αυτό το ενδιαφέρον, μια πολύ καλή συνεργασία με τον κύριο Νούσια για ένα μικρό διάστημα που όμως να κάνει και τη διαφορά. Σίγουρα και εμείς δε ξέραμε το μέγεθος της επιτυχίας που θα είχε, αν το ξέραμε θα τον σκοτώναμε μερικά επεισόδια αργότερα. Κανονικά όμως αν δε σκοτωθεί, δε ξεκινάει ο μύθος!

Και υπογράμμισε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Θα μπορούσαμε πολύ απλά να είχαμε αντικαταστήσει τον ηθοποιό που έπαιξε τον δολοφόνο του Στεφανή και αργότερα να μας έλεγε το τηλεοπτικό κοινό ότι τους κοροϊδέψαμε. Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν, Προσπαθήσαμε να φανούν τόσα όσα και είμαστε στεναχωρημένοι και χαρούμενοι. Εγώ έχω στεναχωρηθεί λίγο γιατί το μεγάλο ποσοστό τον ερωτήσεων ήταν ποιος έκανε τον φόνο, για τον έρμο τον Στεφανή που πέθανε δε ρώτησε κανείς τίποτα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο κόσμος έχει τέτοια φόρτιση να βρει το ποιος είναι που ξεχνάει το κομμάτι του φόνου. Αυτό που πιστεύω ότι είναι από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας είναι ότι βιώνεται το πένθος ρεαλιστικά. Σύμφωνα με το βιβλίο η Βασιλική θα μας εγκαταλείψει τώρα το πότε θα φανεί. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για δεύτερη σεζόν… Η δολοφονία του Στεφανή είναι μόνο η αρχή, θα χυθεί πολύ αίμα. Ο ένας φόνος φέρνει τον άλλο. Ο Αστέρης με την Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα.»!

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω στην εκπομπή, Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved