Χαιρέτα μου τον πλάτανo: Ένα βίντεο του παπά, χάρη στον Τζώρτζη θα γίνει viral
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανo: Ένα βίντεο του παπά, χάρη στον Τζώρτζη θα γίνει viral

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανo, τίποτα δεν θα σταματήσει τον Σάββα από το να μάθει πώς πέθανε ο Βαλεντίνο και να βρει τον χάρτη που δείχνει πού βρίσκεται η λευκή τρούφα.

Το εμπόριο λευκής… τρουφός είναι κερδοφόρο και ο Σάββας δεν θα το αφήσει στα χέρια μερικών βλάχων. Η γυναίκα του, Βαλέρια, από την άλλη, σιχτιρίζει την ώρα και τη στιγμή που ήρθαν στον Πλάτανο, το ίδιο και η Αλίκη, μέχρι που βλέπει τον Κανέλλο και βρίσκει έναν… καλό λόγο για να μείνει.

Τι δουλειά, όμως, έχει μια μαφιόζα μ’ έναν άνθρωπο του νόμου; Τα ετερώνυμα έλκονται λένε, κι ας ελπίσουμε ότι αυτή η ρήση θα επιβεβαιωθεί και στην περίπτωση του Κανέλλου. Ο Παναγής αποκαλύπτει στον παπά πως οι Αθηναίοι ζήτησαν βοήθεια από τη Χρύσα για τους άθλους κι ο παπάς γίνεται έξαλλος, το ίδιο όμως και η Κατερίνα, η οποία πιστεύει ότι ο Παναγής προσπαθεί να τους σαμποτάρει. Παναγής και Κατερίνα καβγαδίζουν για ακόμα μια φορά. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος έχει στριμώξει τη Φένια για να του επιβεβαιώσει το άλλοθι του Τζίμη. Θα καρφώσει η Φένια το αφεντικό της ή θα τον καλύψει για να μη χάσει τη δουλειά της; Ένα βίντεο του παπά, χάρη στον Τζώρτζη μας, θα γίνει viral. Πώς θα αντιδράσει ο παπάς όταν το μάθει; Σίγουρα, όχι καλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved