Η γη της ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου αναλαμβάνει απόψε το Twitter του MEGA και σχολιάζει τα πάντα
Media

Η γη της ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου αναλαμβάνει απόψε το Twitter του MEGA και σχολιάζει τα πάντα

Απόψε, λίγο πριν τις 21:00, ο Αντρέας Γεωργίου αναλαμβάνει το Twitter του MEGA και σχολιάζει, μαζί με όλους τους fans της σειράς "Η γη της ελιάς", το νέο επεισόδιο .

Τι θα αποκαλύψει ο σκηνοθέτης της μεγάλης παραγωγής του MEGA, για όσα απασχολούν τους τηλεθεατές;

  • Ποιος είναι ο γρίφος που κρύβεται στο αρχικό γράμμα, "Ι", των ονομάτων των αδελφών Βρεττάκου;
  • Ποιος και γιατί θα απαγάγει τη Μυρτάλη;
  • Θα χωρίσει ο Στάθης την Αρετή;
  • Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Φίλιππου και της Βασιλικής, που έχει τρελάνει το Twitter;


Σήμερα το βράδυ συζητάμε για τη σειρά, με τον Αντρέα Γεωργίου, στο hashtag #GiTisElias.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο...

Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και διώχνει τον Δημήτρη από το σπίτι της. Ο Στάθης λέει στην Ιουλία ότι θα χωρίσει με την Αρετή το συντομότερο δυνατό.

Η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας, με τον Στέφανο να φεύγει κι αυτός από το πατρικό του και να την ακολουθεί. Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Μαρίνα βγήκε για φαγητό με τον Δημήτρη και γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν μια βόλτα με το αμάξι και ο Φίλιππος προσπαθεί να πάει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο.

Ο Κωνσταντίνος, μαθαίνει ότι κάποια μαγαζιά στο Γύθειο και στην Καλαμάτα δεν θέλουν την «προστασία» του κι αμέσως περνά στην αντεπίθεση!

Ο Στάθης κάνει μια κουβέντα στην Βασιλική με σκοπό να την πείσει να γυρίσει σπίτι. Η Ιουλία γίνεται όλο και πιο δυναμική στην επιχείρηση, γεγονός που χαροποιεί πολύ τον Ισίδωρο. Παράλληλα, η Αντιγόνη συνεχίζει την έρευνα και έρχεται όλο και πιο κοντά στο να ανακαλύψει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Δημήτρης εκβιάζει την Αθηνά για χρήματα απειλώντας την ότι θα αποκαλύψει σε όλη τη Μάνη πως δεν είναι γιoς της.
Ο Ανέστης είναι πάλι μεθυσμένος και χτυπά την Ευτυχία με πολύ βίαιο τρόπο, η Ευτυχία, όμως, φτάνει στα όριά της και, πάνω στην απόγνωσή της, αρπάζει ένα μαχαίρι και τον τραυματίζει.

Η Αρετή μαθαίνει ότι η Βασιλική φιλιόταν με κάποιον έξω από το σπίτι του Αποστόλη και γίνεται έξαλλη. Η Μαργαρίτα με την Αθηνά βγαίνουν για φαγητό και δείχνουν ότι σιγά σιγά αποκτούν και πάλι τη σχέση που είχαν κάποτε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved