Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Κατερίνα και Παναγής βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια κουμπαριά
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Κατερίνα και Παναγής βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια κουμπαριά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, «ο κουμπάρος… την κουμπάρα» λέει μια παροιμία, που μάλλον η Φένια δεν γνωρίζει, ειδάλλως δεν θα πρότεινε στην Κατερίνα αυτό τον ρόλο! 

Κατερίνα και Παναγής βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια κουμπαριά, που φέρνει όλους σε δύσκολη θέση, εκτός από τη Φένια που δεν γνωρίζει το παρελθόν.

Η κουμπαριά δεν είναι, όμως, το μόνο νέο από το πάρτι αρραβώνων. Η Αλίκη συστήνεται στη νεολαία του Πλατάνου ρίχνοντας μια μπουνιά στον Τζώρτζη, που τολμά να μιλά άσχημα στον Κανέλλο, τον οποίο ήδη θεωρεί αγόρι της! Την ίδια ώρα, ο Ηλίας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλησιάσει ξανά τη Φιλιώ, αλλά ο δρόμος για την καρδιά της είναι στρωμένος με παρεξηγήσεις. Ο Σάββας και η Βαλέρια ψάχνουν εναγωνίως να βρουν στοιχεία για τις τρούφες και οργανώνουν μια διάρρηξη. Οι φαντομάδες του Πλατάνου εισβάλλουν στο σπίτι που μένει η Μάρμω και η συνέχεια θα είναι απρόβλεπτη! Ο Ηλίας συλλαμβάνει μια άκρως παραβατική ιδέα, να κλέψει από τον παπά το βιβλίο που περιέχει τις επόμενες δοκιμασίες. Συνήθως, βέβαια, οι ιδέες του Ηλία καταλήγουν σε φιάσκο… Αν, όμως, τα καταφέρει αυτή τη φορά, θα κερδίσει προβάδισμα για τον Πλάτανο. Αν δεν τα καταφέρει, θα κερδίσει την οργή του παπα-Νώντα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved