GNTM: Ο ψαράς «έριξε» το πλατό του Breakfast at Star - Αυτή είναι η ηθοποιός σύντροφός του
Media

GNTM: Ο ψαράς «έριξε» το πλατό του Breakfast at Star - Αυτή είναι η ηθοποιός σύντροφός του

GNTM: Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast at Star ήταν σήμερα (28/9) ο ψαράς του ριάλιτι μοντέλων, Μάκης Κατσανέας.

Ξεχώρισε στις auditions με τη θετική του ενέργεια και την προσωπική του ιστορία, ωστόσο, όπως είδαμε στο επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας, ο Μάκης Κατσανέας δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM 4.
Ο νεαρός ηθοποιός, θεατρικός παραγωγός και… ψαράς, το πρωί της Τρίτης μοιράστηκε την εμπειρία του, χαρίζοντας πολύ γέλιο με το χιούμορ και τις ατάκες του.
Ο Μάκης Κατσανέας σχολίασε τους συμμετέχοντες που πέρασαν, λέγοντας ότι ο Ιάσονας Λάιος που έφυγε από το σόου είναι «μοντελάρα», ενώ συνέστησε στον Ντίνο να κρατάει χαμηλότερους τόνους.


«Φέτος πήγε διαβασμένος», είπε, λέγοντας στη συνέχεια ότι το καλύτερο δώρο ήταν οι φίλοι που έκανε στο παιχνίδι.
«Της άξιζε της Ειρήνης το golden pass, αλλά μπορούσα να το πάρω κι εγώ!», σχολίασε για το μοντέλο που κέρδισε το golden pass, ωστόσο θεωρεί τον εαυτό του πολύ πιο δυναμικό.

Aποκάλυψε ότι εργάζεται ως ψαράς από πολύ μικρός κι έχει κάνει πολλά πράγματα. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι όταν τον κάλεσαν για να πάει στην audition, έβγαζε τα λέπια από τα ψάρια, προκαλώντας περισσότερο γέλιο.
Ο ίδιος εξομολογήθηκε επίσης ότι η κοπέλα του, η Φανή, την οποία λατρεύει, ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής στο GNTM 4. Μάλιστα είναι ηθοποιός και είναι κούκλα, όπως είδαμε στα πλάνα.

Δείτε τα βίντεο:

Ο Μάκης Κατσανέας έχει ήδη κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CUX6OLwIU5R
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved