Γιώργος Λιάγκας: «Είχα μια δίκη. Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά. Μου «έφαγε» τα λεφτά…»
Media

Γιώργος Λιάγκας: «Είχα μια δίκη. Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά. Μου «έφαγε» τα λεφτά…»

Ο Γιώργος Λιάγκας  απουσίαζε από την εκπομπή, Το Πρωινό την προηγούμενη εβδομάδα και μίλησε πρώτη φορά on air για την δίκη.

Συγκεκριμένα είπε: «Φαίη άκουσέ με λίγο. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έλειψα δύο μέρες. Είχα μια πολύ σημαντική ποινική δίκη. Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά για μια υπόθεση που συνέβη πριν 10 χρόνια.»!

Και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος που μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή, καταδικάστηκε με 10 χρόνια κάθειρξη, αλλά δεν βγήκα να πω. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι 1ος βαθμός και αν δεν πάει στο εφετείο να καταδικαστεί με τη βούλα ότι είναι απατεώνας, όπως είναι η πρωτόδικη απόφαση, δεν λέω το όνομά του γιατί σέβομαι την δικαιοσύνη».

Δείτε όλα όσα είπε στο πρωινό παρακάτω!

«Ένας ο οποίος είναι απατεώνας σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Γνώρισε ένα νεαρό από την Λάρισα, ο οποίος ήταν expert σε θέματα χρηματιστηριακά και τον οδήγησε σε αυτή την εταιρία. Ο κ. Λιάγκας τον εμπιστεύτηκε και το αποτέλεσμα ήταν αυτός ο άνθρωπος να του στέλνει πλαστά πιστοποιητικά ότι όλα πήγαιναν καλά. Ο κ. Λιάγκας δεν είναι τζογαδόρος, οι εντολές που είχε δώσει ήταν να γίνονται επενδύσεις σε μετοχές που δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστο ρίσκο. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάνει επενδύσεις σε παράγωγα, πολύ επικίνδυνα δηλαδή, με αποτέλεσμα ο κ. Λιάγκας να χάσει όλη του την περιουσία. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “καταστράφηκα”. Ήρθε άρον άρον στο σπίτι μου σε απόγνωση και έπειτα δρομολογήσαμε ένα αγώνα για να πάρει πίσω τα χρήματά του», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του παρουσιαστή σήμερα 29 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή Μega Καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved