Μόλις Χθες: Ποιος είναι ο Νώντας που υποδύεται ο Ιωάννου - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο
Media

Μόλις Χθες: Ποιος είναι ο Νώντας που υποδύεται ο Ιωάννου - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

Μόλις Χθες: Ο Μάνος Ιωάννου είναι από τα πρόσωπα στη σειρά του ΣΚΑΙ που θα συζητηθούν και το gossip-tv.gr σας αποκαλύπτει ποιος είναι ο ήρωας που θα υποδυθεί.

Ο Μάνος Ιωάννου λοιπόν υποδύεται τον Νώντα, πρώην σχέση της Έλενας (Ν. Βακάλη), που την έμπλεξε και τη βύθισε στα χρέη. Εξακολουθεί να την εκβιάζει και να της ζητάει χρήματα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο...

Ο Μιχάλης πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει τη Λουΐζα, μέχρι που τη βλέπει μπροστά του και καταλαβαίνει ότι ακόμα την αγαπάει. Ο Σπύρος εκβιάζει την Έλενα και της ζητά να κρατήσει τον Μιχάλη μακριά από τη γυναίκα του. Εκείνη, γνωρίζοντας ότι η αποκάλυψη του μυστικού της μπορεί να την στείλει στη φυλακή, συμφωνεί και βρίσκει την ευκαιρία να πλησιάσει τον Μιχάλη και να γίνουν ζευγάρι. Η Χριστίνα περνάει μεγάλη αγωνία, καθώς στο ίδρυμα που διευθύνει, ο μικρός Βασίλης, που μόλις είχε υιοθετηθεί, το σκάει και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Ο Σπύρος δέχεται την απροσδόκητη επίσκεψη του Μιχάλη που τον απειλεί ότι θα πληρώσει για όσα του έκανε στο παρελθόν. Ο Ορέστης παρενοχλεί μια υπάλληλο του ξενοδοχείου, γεγονός που γίνεται αιτία να βρεθεί η Λουΐζα αντιμέτωπη με τον Αχιλλέα, που θέλοντας να εκδικηθεί για την άδικη κατηγορία εναντίον του αδελφού του, βρίσκει ευκαιρία να κάνει την οικογένεια Κεχαγιά να πληρώσει. Η Δάφνη περνάει δύσκολα και ζητά από τον γιό της, τον Ιάσονα, να σταθεί κοντά της. Η Μαρία, για μια ακόμη φορά, νιώθει ενοχές για τη σχέση της με τον Αντώνη και βρίσκεται σε δίλλημα, αλλά εκείνος την πείθει πως απλώς χρειάζεται να κάνει λίγη ακόμα υπομονή. Οι φίλοι του Βασίλη από το ίδρυμα βγαίνουν κρυφά να τον ψάξουν και ο Αχιλλέας δέχεται επίθεση από δύο άντρες με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου.

Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved