Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει και θα πάθεις πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή της
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει και θα πάθεις πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή της

Άγριες μέλισσες: Στην τρίτη σεζόν της σειράς η Πηνελόπη επιστρέφει στο Διαφάνι και εκδικείται όλους όσοι προκάλεσαν κακό, ακόμα κι αν αυτοί προέρχονται από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Στους δύο πρώτους κύκλους η Πηνελόπη ήταν το αθώο, άβγαλτο κορίτσι που βρισκόταν υπό την -πιεστική- προστασία της μητέρας της. Ο κρυφός έρωτάς της με τον Μελέτη ήταν η μόνη της διέξοδος, όμως όλα γκρεμίστηκαν όταν έμαθε πως στην πραγματικότητα εκείνος είναι ο πρώτος της ξάδελφος.

Η τρίτη σεζόν της σειράς ξεκινάει έξι μήνες μετά τα τελευταία τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι με τις φωτιές. Η Πηνελόπη μετά το τέλος των σπουδών της επιστρέφει πίσω στο Διαφάνι με σκοπό να ασκήσει τις γνώσεις της πάνω στις σπουδές της και σιγά σιγά να ετοιμάσει την τιμωρία για τη δολοφονία του Αλέξη.

Σε μία από τις βόλτες της στην πλατεία του χωριού συναντάει τον Μελέτη. Κοιτιούνται έντονα και η αμηχανία είναι διάχυτη. Πλησιάζει ο ένας τον άλλον και λένε ένα «γεια». Κανείς από τους δύο δεν έχει ξεχάσει τον έρωτα που σιγοκαίει στην καρδιά του, όμως οι καταστάσεις πια έχουν αλλάξει και κανείς δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος με πριν και κυρίως η Πηνελόπη, που έχει αποκτήσει δυναμική και διψάει να πάρει εκδίκηση. Όμως παλεύει ακόμα με τα συναισθήματα της.

Κι αυτό γιατί εκείνη την ώρα βλέπει ότι ο Μελέτης δεν είναι μόνος του, αλλά συνοδεύεται από τη νέα του αγαπημένη, την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη. Η εικόνα τους την κάνει να ζηλέψει, ενώ και εκείνος είναι αμήχανος όταν αναγκάζεται να συ-στήσει τις δύο γυναίκες, που δείχνουν να συμπαθεί η μία την άλλη. Μόνο που η Πηνελόπη έχει άλλα, εκδικητικά σχέδια, τα οποία πλέον συμπεριλαμβάνουν και τον Μελέτη, τον οποίο θα φροντίσει να κάνει να υποφέρει. Στα νέα επεισόδια θα την δούμε εντελώς διαφορετική! Μεγάλωσε, ωρίμασε και έχει αλλάξει ακόμη και το στιλ της

Δες την νέα της εικόνα στη gallery

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Ελένη, με τη βοήθεια όλων, ψάχνει τον Λάμπρο, που αγνοείται μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη. Ο Κυριάκος, που έχει τρελαθεί από την αγωνία, κατηγορεί τον Παναγιώτη, ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί, όμως, θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το συμβάν που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς, το προηγούμενο βράδυ, και ζητά απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους.

Ο Μελέτης ζητά απ’ τον Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένειά της στο Διαφάνι, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα. Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο, με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση, όμως, από τον Νώντα ίσως τους σώσει. Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved