Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» ο Ορφέας Αυγουστίδης στη σειρά του Alpha
Media

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το «ναι» ο Ορφέας Αυγουστίδης στη σειρά του Alpha

Ο Ορφέας Αυγουστίδης υποδύεται στον Σασμό τον Αστέρη και μιλά για τον ρόλο του και πως είπε το «ναι» στη σειρά!

«Ο Σασμός είχε από την αρχή ένα ατού. Ένα καστ με το οποίο ήθελα να συνεργαστώ. Πρόκειται για ηθοποιούς με τους οποίους μπορώ να επικοινωνήσω στο ίδιο φάσμα. Όταν βρίσκεις τον δικό σου κώδικα μέσα σε μια δουλειά, σημαίνει ότι έχεις την ελευθερία και τα μέσα να παίξεις με τους όρους που εσύ αντιλαμβάνεσαι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.. Σκέφτηκα ότι θα πάω κάπου όπου δεν θα πρέπει να πλησιάσω στα μέτρα κάποιου άλλου, γιατί βρίσκονται ήδη πολύ κοντά σε εμένα. Κι αυτό είναι το ζητούμενο» ανέφερε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης στο περιοδικό ΟΚ!

Και πρόσθεσε ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Επομένως ήταν η ιδανική συνθήκη να μάθω αυτό το φορμάτ. Είναι μια δουλειά που δεν έχω κάνει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ποτέ έναν ρόλο που εξελίσσεται, ξετυλίγεται και έχει μια διαδρομή 150 επεισοδίων. Έχω κάνει το πολύ 25 επεισόδια. Οπότε είναι κι αυτό μια πρόκληση.»!

Και αναφέρθηκε και στον σκηνοθέτη Κώστας Κωστόπουλο: «Επιθυμούσε να “ακουμπήσουμε” τις σχέσεις. Να μη μας ενδιαφέρουν απλά οι άνθρωποι και οι χαρακτήρες, αλλά το πώς θα αντιδράσουν στα όσα τους συμβαίνουν».

Και πρόσθεσε: «έγιναν ταυτόχρονα τα πράγματα. Δεν είναι ότι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Ορφέα, θα παίξεις στον Σασμό; Θα παίξει και η μαμά σου”. Μόλις όμως αρχίσαμε να βλέπουμε ότι θα είμαστε μαζί, σκέφτηκα ότι είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να βρεθούμε με τη μαμά. Και το ευχαριστιόμαστε πολύ γιατί όσο περνάει ο καιρός η σειρά γίνεται όλο και πιο ζουμερή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved