Σασμός: Το viral βίντεο με τον έρωτα Μαθιού-Βασιλικής - Τα φιλιά και οι αγκαλιές του παρελθόντος
Media

Σασμός: Το viral βίντεο με τον έρωτα Μαθιού-Βασιλικής - Τα φιλιά και οι αγκαλιές του παρελθόντος

Σασμός: Ένα flashback βίντεο με τον έρωτα Βασιλικής και Μαθιού, το οποίο έχει ήδη viral.

Αν κάτι περιμέναμε πώς και τι να δούμε στη σειρά είναι σκηνές από το παρελθόν με τη Βασιλική και τον Μαθιό να ζουν τον έρωτά τους, πολλά χρόνια πριν. Μετά το θάνατο του Στεφανή λοιπόν και την φοβερή αντίδρασή της όταν έμαθε πως ο σύζυγό της την απατούσε η Βασιλική ξαναζεί εκείνες τις στιγμές.

Στο YouTube του Alpha δημοσιεύθηκε βίντεο που παρουσιάζει σκηνές από το επεισόδιο της Δευτέρας (4-10), με το ζευγάρι να πρωταγωνιστεί.

Δες το

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ-ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ (Μαριλίτα Λαμπροπούλου)

Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου. Γυναίκα κομψή, ευπροσήγορη, νοικοκυρά, καλή μάνα, πιστή αν και όχι ευτυχισμένη σύζυγος. Ανέχεται έναν επιπόλαιο, άπιστο σύζυγο που πολλές φορές της φέρεται απότομα και την πληγώνει… Μοναδική παρηγοριά στην γκρίζα ζωή της, το παιδί της, ο Νικηφόρος 18 ετών, στον οποίον αφοσιώνεται απολύτως και ολοκληρωτικά.

ΜΑΘΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Λάλος)

Κτηνοτρόφος και αγρότης με οικονομική άνεση λόγω της οικογενειακής περιουσίας σε ζώα, σε χωράφια και ελιές. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Αστέρη κι έχει παθολογική εξάρτηση από τη μάνα του Καλλιόπη – η μόνη που τον διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Απρόσιτος, τύπος που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved