Σασμός: Οι σκηνές με τον Μαθιό και τη Βασιλική έβαλαν στο Twitter φωτιά!
Media

Σασμός: Οι σκηνές με τον Μαθιό και τη Βασιλική έβαλαν στο Twitter φωτιά!

Σασμός: Πώς και πώς περίμεναν οι τηλεθεατές να δουν τον κρυφό έρωτα του Μαθιού με τη Βασιλική να ξεδιπλώνεται και στις οθόνες μας και φυσικά, μετά την προβολή των πλάνων με τα τρυφερά φιλιά τους, έκαναν το Twitter να πάρει φωτιά!

Μετά το θάνατο του Στεφανή και την φοβερή αντίδρασή της όταν έμαθε πως ο σύζυγός της την απατούσε, η Βασιλική ξανάζησε εκείνες τις στιγμές.

Μάλιστα αποκάλυψε στον Μαθιό που μας άφησε από νωρίς να νιώσουμε τον μεγάλο έρωτά του για εκείνη, ότι δεν ξέχασε ποτέ όσα είχαν συμβεί ανάμεσά τους.

Θυμάται τα τρυφερά φιλιά τους όταν ήταν ακόμα νέοι και εκείνος ήταν έτοιμος, ενώ υπηρετούσε τη θητεία του, να πάει να τη ζητήσει σε γάμο από τους θείους της που τη μεγάλωσαν.

Η Βασιλική, το ίδιο ερωτευμένη με εκείνον τον αποτρέπει, του θυμίζει ότι οι θείοι της της προξενεύουν άλλον, τον Στεφανή, όμως εκείνος, με την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό της νιότης του, την πείθει πως όλα θα πάνε καλά και πως αν δεν του τη δώσουν, θα κλεφτούν για να είναι για πάντα μαζί.

Ο Μαθιός ποτέ δεν ξέχασε τον έρωτά του για εκείνη. Ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε και παρά το γεγονός ότι την είδε να παντρεύεται με άλλον και να κάνει οικογένεια, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να είναι πιστός στα συναισθήματά του.

Κάτι που στο σημερινό επεισόδιο είδαμε να παραδέχεται και η Βασιλική, γεγονός που έφερε μία νέα εξέλιξη στην τροπή της ιστορίας χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τις συνέπειες αυτής της αναβίωσης του έρωτά τους.

Αυτό ακριβώς ήταν και το αντικείμενο σχολίων των χρηστών του Twitter αμέσως μετά την προβολή των συγκεκριμένων σκηνών.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved