Σασμός: Η Στέλλα δίνει το πιο ανατρεπτικό spoiler! Ποζάρει ντυμένη νύφη και κάνει αποκαλύψεις
Media

Σασμός: Η Στέλλα δίνει το πιο ανατρεπτικό spoiler! Ποζάρει ντυμένη νύφη και κάνει αποκαλύψεις

Σασμός: Καθηλωτικά τα επόμενα επεισόδια και η τηλεοπτική Στέλλα έδωσε το πιο δυνατό spoiler.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (6-10) η Ευγενία Σαμαρά πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οπού την βλέπουμε ντυμένη νύφη και γράφει:

«Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των αγαπημένων τηλεθεατών του @sasmos_alphatv_official .
Στελλίτσα Καμαριωτάκη νύφη.
Κάντε σενάρια ελεύθερα.
Ευχαριστώ.
Καλό βράδυ», έγραψε η ίδια.

Ένα spoiler που έχει κυκλοφορήσει καιρό και πλέον η πρωταγωνίστρια το επιβεβαιώνει. Τα επόμενα επεισόδια θα μας καθηλώσουν μπροστά από την τηλεόραση καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και καταιγιστικές.

Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη δεν θα μείνει κρυφή, όμως συμβαίνει μια μεγάλη ανατροπή και ένα ακόμα εμπόδιο θα μπει ανάμεσα τους. Η Στέλλα μπορεί να έφυγε από τη ζωή του απογοητευμένη, όμως θα ξαναγυρίσει και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι αλλιώς καθώς ο Αστέρης θα βρεθεί σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό: «Ναι, έχετε δίκιο, έχω μάλλον κάποιο πρόβλημα και πρέπει να πάω άμεσα στο γιατρό», τους λέει.

Αμέσως η Στέλλα πηγαίνει στον γιατρό και λίγο αργότερα μεταφέρει τα νέα που ανα¬γκάζεται να μοιραστεί με τους γονείς της: «Θέλω να σας πω ότι περιμένω παιδί. Είμαι έγκυος. Φυσικά από τον Αστέρη και για να σας προλάβω, σας λέω ότι θα το κρατήσω». Οι γονείς της σοκαρισμένοι την κοιτάζουν άφωνοι και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν.

Την ίδια στιγμή η Αργυρώ πιστεύει ότι για να θεραπευτεί από τα τραύματα του παρελθόντος, στην παρούσα φάση πρέπει να είναι μακριά από τον Αστέρη. Έτσι τον συναντάει και του λέει: «Πρέπει να χωρίσουμε για κάποιο διάστημα. Πρέπει να βρω τον εαυτό μου, να συνέλθω πρώτα. Τώρα δεν είμαι ικανή για κάτι τέ-τοιο», υποστηρίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved