Σασμός: Το φιλί Μαθιού - Βασιλικής μετά από είκοσι χρόνια έφερε πανικό στο twitter!
Media

Σασμός: Το φιλί Μαθιού - Βασιλικής μετά από είκοσι χρόνια έφερε πανικό στο twitter!

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ζουν και πάλι στιγμές που είχαν αφήσει στη μέση.

Ο Μαθιός εξομολογείται τον έρωτά του και τη φιλά με πάθος όσο κι αν εκείνη είχε τις αναστολές της.

Τελικά δεν αντιστάθηκε και έτσι η σκηνή με το παθιασμένο φιλί έφερε πανικό στο twitter!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η επίσκεψη της Αργυρώς σε ψυχολόγο αναστατώνει την Μαρίνα, αλλά και την ίδια. Η Σοφία την πιέζει να έρθει και πάλι αντιμέτωπη με τους εφιάλτες του παρελθόντος. Η γιαγιά Ειρήνη από την άλλη κρύβει τα αποκόμματα των εφημερίδων που προκάλεσαν το κακό, αλλά όχι και το γεγονός ότι υπήρχε κάποιος άλλος, πιο σκοτεινός λόγος για τη δολοφονία του γιου της, αφήνοντας τη Μαρίνα εμβρόντητη!

Η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα αποκόμματα των εφημερίδων σχετικά με τη δολοφονία του Μάρκου Βρουλάκη, τα οποία κρατούσε φυλαγμένα η γιαγιά Ειρήνη, τα βρήκε η Αργυρώ και επηρεάστηκε ψυχολογικά, αρνητικά.

Στη συζήτηση που κάνουν οι δύο γυναίκες, η γιαγιά Ειρήνη για πρώτη φορά αφήνει να εννοηθεί πως ο Βασίλης Σταματάκης δολοφόνησε τον γιο της για ένα πολύ σοβαρό λόγο και όχι για κτηματικές διαφορές. Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά. Το πρόβλημα που είχε η Τζένη με τον Άγη τακτοποιήθηκε από τον Μαθιό και οι δύο νέοι συζητούν αυτό το θέμα. Ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί!

Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να μείνουν μακριά για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει.

Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved