Ασε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη στο στόχαστρο της Εριέττας
Media

Ασε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη στο στόχαστρο της Εριέττας

Ασε μας ρε μαμά: Ενώ το φλερτ ανάμεσα στον Ζαχαρία και τη Ρωξάνη φουντώνει, η αυταρχική μητέρα του εμφανίζεται για να ανατρέψει τα πάντα.

Αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή τη Ρωξάνη και αποφασίζει να τη....βγάλει
από τη μέση.

Ο Θωμάς πολιορκεί στενά τη Ρωξάνη, η οποία όμως ξεκαθαρίζει τα συναισθήματα της και τον βάζει στον... πάγο. Μετά την απόρριψη της ο Παπαπέτρου τα έχει βάψει μαύρα.
Στο μεταξύ, η Εριέττα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), η μητέρα του Ζαχαρία, κάνει «ηχηρή» εμφάνιση στο γραφείο του γιου της, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Ένα νέο καψόνι αρχίζει για την οικογένεια Ταβουλαρέα, όταν η Ρωξάνη αποφασίζει να βάλει συναγερμό στη βίλα. Η Δανάη γνωρίζει στον Άρη τον κολλητό της τον Αλέξη, αλλά ο Άρης δεν δείχνει να τον συμπαθεί. Η Καρίνα και ο Βασίλης, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών, θα έρθουν πολύ κοντά.

Η Τζοβάνα υποκινεί... ανταρσία. Προσπαθεί να τους πάρει όλους με το μέρος της, ώστε να επαναστατήσουν απέναντι στα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλει η πεθερά της. Υποψιασμένη, η Ρωξάνη φέρνει την Όλγα στην εταιρία για να τους κατασκοπεύσει, ενώ εκμεταλλεύεται και την ευαισθησία του Σωτήρη για να αντλήσει πληροφορίες. Ο Λευτέρης κλείνεται στο ασανσέρ μαζί με την κλειστοφοβική Νικόλ, με τη Νάντια να περνάει κρίση ζήλιας όσο διαρκεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους. Ο Ζαχαρίας απελπισμένος με τη μάνα του, θέλει να προχωρήσει τη σχέση του με τη Ρωξάνη, ενώ ο Θωμάς μοιράζεται με τον Δημήτρη και τον Μπάμπη τις πίκρες της καρδιάς του. Τη στιγμή που ο Βασίλης, συνεχίζει να πολιορκεί την Κορίνα, ο Μάθιου ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους να γίνει πιο γόνιμος.

Η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη τον Ζαχαρία στα πράσα, σε ρομαντικό δείπνο. Η αντιπάθειο μεταξύ τους είναι άμεση και αμοιβαία. Η Κορίνα και ο Βασίλης προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τι συμβαίνει μεταξύ τους, ενώ ο Μπάμπης συναντά τυχαία τη Νάντια και την ερωτεύεται. Ο Ζαχαρίας, σε συμφωνία με τη Ρωξάνη, αποφασίζει να πατήσει πόδι στην Εριέττα, η οποία βάζει σκοπό να εξολοθρεύσει τη Ρωξάνη. Ο Μάθιου, υποψιασμένος από ένα πονηρό μήνυμα της Καρίνας, την παρακολουθεί και τη βρίσκει σε συνάντηση με τον Βασίλη...

Πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved