Σασμός: Ο Μαθιός έδωσε το απόλυτο spoiler! Κάνει την ανατροπή με μια εξομολόγηση που θα σοκάρει
Media

Σασμός: Ο Μαθιός έδωσε το απόλυτο spoiler! Κάνει την ανατροπή με μια εξομολόγηση που θα σοκάρει

Σασμός: Μπορεί εμείς να παρακολουθήσαμε την Πέμπτη (7-10) το 21ο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δίνοντας ένα δυνατό spoiler τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πολύ.

Ο τηλεοπτικός Μαθιός ανέβασε απόσπασμα από το 57ο επεισόδιο της σειράς οπού θα δούμε τον ίδιο σε μια απίστευτα ανατρεπτική σκηνή.

Θα τον δούμε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στον Παπά-Μιχάλη.

To spoiler έδωσε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής ανεβάζοντας backstage βίντεο από το γύρισμα που πραγματοποιήθηκε μέσα στην εκκλησία.

«Γιατί πριν παίξει ο ηθοποιός πολλοί επαγγελματίες δουλέψαμε σκληρά. Είναι οι κρυφοί ήρωες πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία. Σασμός επεισόδιο 57. Η εξομολόγηση του Μαθιού.

Επομένως μέχρι τότε σίγουρα ο δολοφόνος δεν αποκαλύπτεται!

Δες το σχετικό απόσπασμα

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 22

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν. Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση. Ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved