Big Brother: Οι ζήλειες της Ναταλί στον Γκουντάρα και η πρόταση γάμου (video)
Media

Big Brother: Οι ζήλειες της Ναταλί στον Γκουντάρα και η πρόταση γάμου (video)

Big Brother: Με παραπονάκια αλλά και μια πρόταση γάμου ξεκίνησε το live το βράδυ της Παρασκευής (8-10).

Σε ένα live που θα δοκιμάσει τα αντανακλαστικά των συγκάτοικων του Big Brother μας υποδέχτηκαν Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έχοντας μαζί τους στο σχολιασμό την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ένα σχόλιο του παρουσιαστή όμως για την εμφάνιση της δημοσιογράφου έφερε την αντίδραση της Ναταλί, όπου έκανε τα παραπόνα της στον «αέρα».

Λίγο αργότερα στο πλατό μπήκε η Σύλια Καραμολέγκου και με το «καλησπέρα» σας οι παρουσιαστές την ρώτησαν αν μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου με την ίδια να απαντά αρνητικά και τον Γρηγόρη να της λέει να μην ανησυχεί και πως η πρόταση γάμου, όπως του αποκάλυψε ο σύντροφός της, θα γίνει σύντομα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Απόψε η Ανχελίτα θα συγκλονίσει με τις αποκαλύψεις της στη «Γραμμή Ζωής». Η είσοδος των νέων παικτών αυτή την εβδομάδα, άλλαξε για μια ακόμα φορά τις ισορροπίες στο σπίτι.

Η κρίσιμη ψηφοφορία του κοινού θα δείξει απόψε την έξοδο από το σπίτι του BIG BROTHER, σε έναν από τους τρεις υποψήφιους. Η Ευδοκία, ο Νίκος ή ο Steve θα είναι εκείνος που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved