Σασμός spoiler: Το πιο δυνατό, το πιο αναπάντεχο! Ο Νικηφόρος «πρόδωσε» το τέλος της σειράς (video)
Media

Σασμός spoiler: Το πιο δυνατό, το πιο αναπάντεχο! Ο Νικηφόρος «πρόδωσε» το τέλος της σειράς (video)

Σασμός: Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος «πρόδωσε» το τέλος της σειράς με το πιο αναπάντεχο spoiler.

Ο Γιώργος Αμούτζας, καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου (9-10) στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! μίλησε για τον ρόλο του ενώ «πρόδωσε» το τέλος της σειράς αλλά με βάση όλα όσα έχουν γραφτεί στο βιβλίο.

«Ο Νικηφόρος είναι ο τραγικός μας ήρωας… Και αυτό το λέω γιατί δεν θα μάθει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Και δε θα μάθει πολλά. Και θα συμβούν και άλλα πολλά τραγικά γεγονότα. Τόσο σημαντικά όπως ήταν η δολοφονία του Στεφανή. Ο Νικηφόρος αυτά δεν ήξερε.

Τώρα με βάση το βιβλίο, που δε μπορούμε να φύγουμε πολύ μακριά υπάρχει μια τελευταία σκηνή όπου ο Νικηφόρος έχει μάθει από τον Αστέρη ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του. Παίρνει την απόφαση ο Νικηφόρος να πάει να σκοτώσει τον Μαθιό», είπε με τη Ναταλία έκπληκτη να τον διακόπτει και να του λέει «μη λέμε τόσα πολλά…».

O ταλαντούχος ηθοποιός τόνισε:

«Αυτό είναι μια από τις τελευταίες σκηνές του βιβλίου και το βιβλίο είναι γνωστό. Μπορεί να αργήσουμε πολύ να τα δούμε και υπάρχουν πολλά σενάρια. Δε ξέρουμε αν θα πάμε δεύτερη σεζόν. Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Νικηφόρος δε θα πάρει και δεν παίρνει ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση» είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved