«Δεν τον θέλω τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν μπορώ να τον βλέπω» -Η έκρηξη on camera
Media

«Δεν τον θέλω τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν μπορώ να τον βλέπω» -Η έκρηξη on camera

Μετά από τον σχολιασμό των δηλώσεων της από τον Γιώργο Λιάγκα, ξέσπασε στην κάμερα.

Ο λόγος για την Super Κική και τις δηλώσεις της για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night show στην οποία συμμετείχε πριν το J2US.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Super Κική είπε:

«Δεν είδα την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Σπύρος Ντούγιας ποιος είναι; Με ενοχλεί που τα μικρά παιδάκια είναι στην τηλεόραση… Με τον Γρηγόρη δεν είχα θέμα αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου όλο το concept γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου και στις φάρσες, υπέφερα. Σε κάτι τέτοιο δεν θα πήγαινα ξανά, σε κάτι πιο ελεύθερο. Με εμποδίζει η τηλεόραση».

Αυτές τις δηλώσεις κλήθηκαν να σχολιάσουν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η λέξη «υπέφερα» ήταν αρκετή για να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ των παρουσιαστών και συντελεστών της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να εξηγήσει πως εννοούσε ότι είχε μια ωραία συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά υπέφερε γιατί δεν ήταν ο εαυτός της. Εκεί ο Γιώργος Λιάγκας με έντονο ύφος ανέφερε πώς έκανε «κωλοτούμπα» καθώς στην τελευταία εκπομπή του «The 2night show» τον ευχαριστούσε και δήλωνε το πόσο ωραία πέρασε.

Το απόσπασμα αυτό είδε η Super Kική με την ίδια να δηλώνει έξαλλη στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται:

«Γιατί να παρεξηγηθεί ο Γρηγόρης με αυτά που είπα; Είπα ότι υπέφερα, όχι ότι με έδερναν. Δεν τον θέλω τον Γιώργο Λιάγκα, δεν μπορώ να τον βλέπω. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν, γιατί παίρνουν το τόσο και το κάνουν τόσο. Καταλαβαίνεις πως είπα το ότι υπέφερα, τι το παίρνεις και το τεντώνεις τώρα; Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Θες να σου δώσω εγώ ψωμί; Κάλεσέ με στην εκπομπή σου».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved