Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη αναζητά την εξιλέωση – Το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί
Media

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη αναζητά την εξιλέωση – Το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί

Σασμός: Πόσο πίσω χρονολογικά μπορεί να πάει μια βεντέτα πριν από το σασμό της; Το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί

Αυτό μπορεί να το απαντήσει και να το αποκαλύψει μια από τις ηρωίδες της σειράς που ξέρει πολλά. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη γλυκύτατη γιαγιά Ειρήνη.

Στο τελευταίο επεισόδιο μάλιστα της περασμένης εβδομάδας άφησε να εννοηθεί πως γνωρίζει όσο καμία τη ρίζα της βεντέτας ενώ η συζήτησης με τον παπά – Μιχάλη θα αποκαλύψει κι άλλα μυστικά.

Στο νέο επεισόδιο η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν. Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση. Ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί…

ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ (Όλγα Δαμάνη)

Μάνα του Μάρκου Βρουλάκη, πεθερά της Μαρίνας, και γιαγιά της Αργυρώς και του Πέτρου. Καλοσυνάτη, ολιγόλογη, μα διορατική, με λαϊκή σοφία και βαθιά αίσθηση του δικαίου. Συνομιλεί με τη φύση, παρατηρεί τα ασήμαντα αδιόρατα σημάδια και κάποιες φορές διαβάζει το μέλλον από το πέταγμα και τις κραυγές των πουλιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved