Άγριες Μέλισσες: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ελένη
Media

Άγριες Μέλισσες: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ελένη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η δίκη για τη δολοφονία του Θέμελη συνεχίζεται με τις καταθέσεις των τριών παιδιών του Δούκα και οι δυο πλευρές ρίχνονται στη μάχη με όλα τους τα όπλα. 

Ο Ακύλας προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια του χωριού, ενώ ο Ζάχος τον προσεγγίσει με σκοπό να μάθει αν έχει σχέση με τη δίωξη του Λάμπρου. Ο Άγγελος θα έχει μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πέτρο που θα φέρει νέα μπλεξίματα.

Η Ουρανία παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Μπάμπη, αλλά με κίνδυνο να προκαλέσει την οργή του Κυριάκου. Η Ελένη, που κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω τον Λάμπρο, φτάνει μέχρι το γραφείο του Ντούνια, όπου εκεί την περιμένει μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Ο Μελέτης αρραβωνιάζεται την Κορίνα στη δεξίωση που γίνεται στο ανακαινισμένο αρχοντικό των Σεβαστών. Ο Ακύλας παρουσιάζει σε όλους το φιλόδοξο σχέδιό του για το αεροδρόμιο. Ο Δούκας, στριμωγμένος, αναγκάζεται να δεχτεί τη βοήθεια που του προσφέρει ο Ακύλας για τη δίκη που ξεκινάει. Η επίσκεψη του Δούκα και της Μυρσίνης στο Διαφάνι ταράζουν τη Βιολέτα και την Ελένη. Ο Κωνσταντής φεύγει από το νοσοκομείο, αποφασισμένος να καταθέσει εναντίον του πατέρα του μαζί με τ’ αδέρφια του και τη Δόμνα.

Ο Αντώνης υποψιάζεται πως η αλλαγή στη συμπεριφορά του Γαϊτάνη δεν είναι τυχαία και ο Λάμπρος του αποκαλύπτει ότι υπέγραψε την ομολογία του πως είναι μέλος της ΕΑΚ. Πώς θ’ αντιδράσει η Ελένη όταν της το φανερώσει ο Ζάχος; Η Ασημίνα μαζί με τον Πέτρο κινδυνεύουν να συλληφθούν απ’ την αστυνομία, ενώ η Ελένη της ζητά να παραιτηθεί απ’ την εφημερίδα.

Η Ασημίνα καλεί τον Πέτρο στο σπίτι για να γνωριστεί με τις αδελφές της. Εκεί, όμως, θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση. Ο Λευτέρης βρίσκει τη Δρόσω, αλλά εκείνη δεν πείθεται για τις καλές προθέσεις του. Η Αιμιλία αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα ως δασκάλα και οι μαθητές του Διαφανίου τα βρίσκουν σκούρα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved